Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern e din nou campioană. Bavarezii au câştigat derby-ul cu Dortmund şi au cucerit cel de-al zecelea titlu consecutiv

VIDEO | Bayern e din nou campioană. Bavarezii au câştigat derby-ul cu Dortmund şi au cucerit cel de-al zecelea titlu consecutiv

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen s-a impus cu 3-1 în meciul cu Borussia Dortmund şi a cucerit cel de-al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga.

Bayern s-a impus cu scorul de 3-1 în meciul cu rivala Borussia Dortmund, într-un meci din etapa a 31-a a Bundesligii şi, cu trei etape înainte de finalul sezonului, a acumulat 75 de puncte, în timp ce Dortmund, locul 2, a rămas cu 63 de puncte.

Bayern Munchen a câştigat, astfel, al zecelea titlu consecutiv în Germania. Bavarezii au ajuns la 32 de campionate cucerite în total. Neuer şi Thomas Muller sunt singurii care au toate cele zece trofee consecutive, iar mijlocaşul are chiar 11 în carieră. Pentru antrenorul Nagelsmann, acesta este primul trofeu al carierei.

Golurile campionilor au fost marcate de Gnabry ’15, Lewandowski ’34 şi Musiala ’83. Pentru Dortmund a înscris Emre Can, în minutul 52, din penalty.

De asemenea, după rezultatele de sâmbătă, Greuther Furth, care ocupă ultimul loc în clasament, nu mai are şanse de salvare de la retrogradare.


Bayern Munchen - Dortmund 3-1
Au marcat: Gnabry '15, Lewandowski '34, Musiala '83 / Can '52

Echipele de start:

  • Bayern Munchen: Neuer - Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Muller, Coman - Lewandowski
  • Dortmund: Hitz - Can, Akanji, Zagadou - Wolf, Brandt, Bellingham, Guerreiro - Reinier, Reus - Haaland

Min. 52 - GOOOOOOL Dortmund! Can a redus din diferenţă printr-un gol marcat din penalty

Min. 34 - GOOOOOOL Bayern! Lewandowski dublează avantajul bavarezilor

Min. 15 - GOOOOOOL Bayern! Gnabry deschide scorul cu o execuţie superbă

Afla mai multe despre: bayern 

viewscnt
Articole similare