Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Beatrice Romanescu a vorbit despre Super Liga de tenis de masă: "Am ales o metodă originală" Când şi unde au loc meciurile

VIDEO Beatrice Romanescu a vorbit despre Super Liga de tenis de masă: "Am ales o metodă originală" Când şi unde au loc meciurile

Alte sporturi

Comentarii

SuperLiga României la tenis de masă va avea loc la Izvorani. Managerul de marketing al Federaţiei, Beatrice Romanesc a vorbit despre această competiţie.

Beatrice Romanescu, managerul de marketing al FRTM a vorbit la Look Sport LIVE despre competiţia care va aduce faţă în faţă cele mai bune echipe din tenisul de masă românesc, într-un super turneu disputat la Izvorani:

"Am ales o metodă originală, pentru că altfel nu am fi putut începe după atâtea luni de pauză. Şi anume, faptul că ne-am concentrat toţi într-o "bulă" la Izvorani şi acolo, începând de la 1 septembrie până la 13 septembrie, vom desfăşura practic returul campionatelor naţionalei pe echipe, seniori, masculin şi feminin, la toate categoriile" a mărturisit Beatrice Romanescu.

Una dintre vedetele prezente la turneul care se desfăşoară la Izvorani este campioana europeană Bernadette Szocs.

"Sunt foarte fericită că pot participa la concursuri, chiar mi-a fost foarte dor. In curând o să particip şi la nivel internaţional" a anunţat şi Bernadette Szocz.

Superliga României la tenis de masă se vede exclusiv pe Look Sport. Duminică de la ora 10 vor începe semifinalele pe echipe.

Finala fetelor se va desfăşura începând cu ora 15.30, iar bătălia pentru trofeu a băieţilor va avea startul la 18.30.

Afla mai multe despre: beatrice romanescutenis de masa 

viewscnt
Articole similare