Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Benzema a ratat două penalty-uri, dar Real Madrid tot s-a impus la Osasuna, Atletico, remiză surprinzătoare. Toate golurile zilei din La Liga sunt AICI

VIDEO | Benzema a ratat două penalty-uri, dar Real Madrid tot s-a impus la Osasuna, Atletico, remiză surprinzătoare. Toate golurile zilei din La Liga sunt AICI
Comentarii

Real Madrid poate pune şampania la rece pentru a sărbători un nou titlu în Spania. Echipa lui Ancelotti a câştigat la Pamplona, cu Osasuna şi mai are nevoie de patru puncte în ultimele cinci etape pentru a deveni campioană.

Alaba, Asensio şi Lucas Vasquez au marcat golurile madrilenilor pe El Saddar. Mai mult, Benzema a ratat două penaltyuri într-un interval de şapte minute. 

Atletico Madrid a confirmat perioada complicată prin care trec toate urmăritoarele lui Real Madrid. După ce Barcelona şi Betis au pierdut acasă, echipa lui Simeone s-a încurcat şi ea. A făcut egal pe propriul teren cu Granada, prima de sub linie. Marile ocazii au venit în final. Savic a ratat incredibil în minutul 88. Imediat, Cunha a lovit bara. În prelungiri, la Atletico a debutat Giuliano Simeone, fiul antrenorului madrilenilor, care are doar 19 ani.

Getafe a câştigat pentru prima dată în ultimul an un meci în deplasare în La Liga, pe terenul celor de la Celta Vigo. Borja Mayoral a reuşit o dublă pentru madrileni şi a ajuns la şase reuşite în acest campionat. Atacantul a înscris câte un gol pe repriză, iar cu acest succes Getafe stă ceva mai liniştită, la cinci puncte de primul loc retrogradabil.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare