Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Bergodi s-a enervat la conferinţa de presă: ”Nu sunt aşa de prost ca antrenor. Nu am 59 de ani degeaba!”

VIDEO Bergodi s-a enervat la conferinţa de presă: ”Nu sunt aşa de prost ca antrenor. Nu am 59 de ani degeaba!”

Rapid

Comentarii

Rapid va juca ultimul meci din acest an împotriva Farului, miercuri, 20 decembrie, de la ora 20:30, în etapa a 21-a din Superligă.

Oaspeţii vin după un egal cu Petrolul Ploieşti şi sunt „obligaţi” la victorie, în contextul în care se zvoneşte tot mai des că „scaunul” lui Cristiano Bergodi „se clatină” la formaţia de sub Podul Grant.

Cristiano Bergodi a răbufnit la conferinţă: ”Sunt interese pentru a critica Rapidul”

Zvonurile nu au fost pe placul lui Cristiano Bergodi care s-a enervat la conferinţa de presă: ”Nu sunt aşa de prost că antrenor. Nu am 59 de ani degeaba!”.

”Sigur că domnul Şucu e un patron un pic diferit de mulţi patroni pe care i-am avut. Dar el se pare că are răbdare. Dar nu e că unul e extraordinar că are răbdare, cu antrenorii în care ai încredere trebuie sa ai răbdare. Am auzit că nu există un stil de joc la Rapid, sunt prostii.

Nu pot să aud aşa ceva. Sunt interese, e doar de a dragul de a criticat Rapidul. Am arătat un stil de joc ofensiv, care crea ocazii... Am avut cel mai bun atac, s-a intamplat o sincopă dar suntem acolo.

Interese? Vorbesc în general. Scriu doar lucruri negative. Eu am citit doar declaraţii negative, care îţi dau un cap, că esti un prost. Sunt de 18 ani, am făcut performanţe în orice echipă, dacă lumea uită înseamnă că sunt interese! Vă spun eu. N-am 59 de ani degeaba sau aiurea.

Au vorbit doar negativ despre Rapid. Noi trebuie să ne stringem şi să le rezolvăm! Trebuie să luptăm împotriva tuturor! Nu sunt aşa de prost ca antrenor. Nu am 59 de ani degeaba!”, a declarat Bergodi la conferinţa de presă.

În clasament, Farul ocupă locul şapte, cu 29 de puncte, pe când Rapid este a patra în ierarhie, cu 32 de puncte.

VIDEO: Cristiano Bergodi, nervos la conferinţă!

Afla mai multe despre: rapidfarulcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare