Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bernardo Silva a ajuns în Barcelona. Jurnaliştii l-au asaltat! Zvonurile transferului pe Camp Nou, alimentate

VIDEO | Bernardo Silva a ajuns în Barcelona. Jurnaliştii l-au asaltat! Zvonurile transferului pe Camp Nou, alimentate

FC Barcelona

Comentarii

Bernardo Silva (28 de ani) a fost surprins în Barcelona. Presa din Spania l-a filmat pe mijlocaşul lui Manchester City în oraş, jurnaliştii l-au asaltat cu întrebări despre o posibilă trecere a sa la FC Barcelona, în urma informaţiilor apărute în ultimele săptămâni.

Barcelona a avut campanie de transferuri furtunoasă în aceast vară, cu Lewandowski, Raphinha sau Kounde semnaţi, dar cireaşa de pe tort poate fi Bernardo Silva. Joan Laporta şi-a făcut un scop din transferul portughezului de la Manchester City, iar venirea sa în oraşul catalan alimentează şi mai mult zvonurile.

VIDEO | Bernardo Silva a ajuns în Barcelona. Jurnaliştii l-au asaltat! Zvonurile transferului pe Camp Nou, alimentate

Barcelona şi Manchester City pot face din nou afaceri împreună, după transferul lui Ferran Torres (22 de ani), atacant transferat la începutul lui 2022. Benardo Silva îşi doreşte să se transfere pe Camp Nou şi are deja un acord cu echipa catalană, însă acordul între Manchester City şi Barcelona lipseşte pentru moment.

Manchester City vrea să obţină nu mai puţin de 90 de milioane de euro pentru Bernardo Silva, însă Barcelona nu are resursele necesare pentru a plăti atât. Catalanii sunt dispuşi, potrivit presei din Spania, să achite 60 de milioane de euro plus bonusuri ca să satisfacă pretenţiile financiare al "Cetăţenilor".

"Acord total" între Bernardo Silva şi Barcelona

Lewandowski, Raphinha sau Kounde nu sunt de ajuns pentru Xavi şi Joan Laporta, care şi-au pus toată ambiţia şi munca la lucru pentru a crea un dream-team pe Camp Nou. Barcelona a avut o campanie de transferuri excelentă până acum, dar poate deveni şi mai bună.

Barcelona şi Bernardo Silva au un "acord total" pentru transferul portughezului pe Camp Nou. Lusitanul îşi doreşte să se transfere la Barcelona şi, când a aflat că e dorit de catalani, i-a transmis lui Pep Guardiola prin agentul său că îşi doreşte să plece.

Guardiola nu se opune plecării lui Bernardo Silva şi nu va sta în calea realizării visului portughezului, de a juca pe Camp Nou. Acordul cu Bernardo Silva nu este suficient pentru Barcelona, care trebuie să o convingă şi pe Manchester City. "Cetăţenii" vor nu mai puţin de 80 de milioane de euro în schimbul serviciilor lui Silva.

Manchester City şi Barcelona au făcut afaceri împreună şi la începutul lui 2022. În perioada de mercato din ianuarie, Barcelona l-a transferat pe Ferran Torres (22 de ani) de pe Etihad Stadium în schimbul a 55 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: bernardo silvamanchester citybarcelonavideo 

viewscnt
Articole similare