You are here:

VIDEO | Bogdan Andone a sfidat regula U21 şi şi-a bătut joc de un puşti de 19 ani! În ce minut a putut să-l schimbe

VIDEO | Bogdan Andone a sfidat regula U21 şi şi-a bătut joc de un puşti de 19 ani! În ce minut a putut să-l schimbe

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a sfidat regula U21 în meciul cu FCSB, de sâmbătă seară.

Obligat să trimită în teren cel puţin doi jucători sub 21 de ani, antrenorul Astrei s-a conformat, dar a renunţat la unul dintre ei după doar şase minute de joc. Este vorba despre mijlocaşul Gabriel Şerban, în vârstă de 19 ani, pe care Bogdan Andone l-a înlocuit cu Valentin Gheorghe. După schimbare, jucătorul a avut o reacţie de dezamăgire atunci când a dat mâna cu antrenorul.

Pentru Gabriel Şerban a fost a doua apariţie în tricoul Astrei. El a mai evoluat în meciul cu CFR Cluj, din etapa a opta, atunci când Dan Alexa l-a schimbat după 16 minute.

La finalul meciului, Bogdan Andone a explicat acea schimbare: "Din păcate, a fost o schimbare forţată. Simion, care era practic al doilea jucător U21 al echipei, împrumutat de la FCSB, ăsta a fost acordul între cluburi, ca el să nu joace în meciul dintre cele două echipe. Astea sunt soluţiile pe care le avem, din păcate".

Momentul în care Bogdan Andone îl schimbă pe Gabriel Şerban

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

FCSB a deschis scorul în minutul 19, prin Gnohere.

Pentru Astra au marcat Alibec ’30, ’60 şi Enache ‘90+6.

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare