You are here:

VIDEO | Bogdan Andone, în pericol pe banca Astrei. Cum a fost surprins antrenorul după ce Viitorul s-a distrat cu echipa sa

VIDEO | Bogdan Andone, în pericol pe banca Astrei. Cum a fost surprins antrenorul după ce Viitorul s-a distrat cu echipa sa

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a ajuns într-o situaţie pe care nu ar fi anticipat-o în startul sezonului, iar postul lui Bogdan Andone e ameninţat.

VIDEO | Viitorul - Astra 4-1 (Iancu 13, 59, Luckassen 20, Măţăn 39 / Alibec 63)

FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1, iar giurgiuvenii au ajuns într-o situaţie dificilă. 

Astra e pe ultimul loc al Ligii 1, la egalitate de puncte cu FC Argeş, dar cu un golaveraj mai slab, iar după patru înfrângeri şi o singură remiză Bogdan Andone ar putea plăti cu postul. 

Starea de spirit de la Astra a fost redată şi de ipostaza în care a fost surprins Bogdan Andone la finalul partidei cu Viitorul. După fluierul de final, antrenorul principal al Astrei a rămas stană de piatră pe banca tehnică. 

"Din păcate, nimic din ceea ce am pregătit nu s-a regăsit în joc. Am primit goluri cu uşurinţă, pe lucruri pregătite. Practic, mereu le-am spus... Iancu are doar picior stâng, Măţan are doar picior drept. Nu pot să-mi explic!" a spus Bogdan Andone, dupa meci.

Antrenorul Astrei a acuzat apoi arbitrajul din acest duel: "Ne-am creat situaţii de a marca, ei ne-au dat golul patru prin degajarea portarului. Este o situaţie peste care trebuie să trecem si să adunăm puncte. Situaţia e complicată, pentru că un punct în cinci etape e foarte foarte puţin. Din păcate, nu găsesc nicio explicaţie. A fost penalty si in prima repriza la Vali Gheorghe la 1-0 sau 2-0, a fost penalty clar la Fatai, am vazut faza pe banca. Dar din pacate daca vorbesti despre arbitraj esti suspendat esti amendat, ei fac ce vor, ne trateaza ca pe niste sclavi si ei sunt suverani si pe teren si in afara terenului si iau deciziile pe care le cred ei de cuviinta.  Nu am revăzut faza cu Seto. Cine să ajute o echipă ca Astra? Nu mai comentez mai mult", a mai spus Bogdan Andone. 

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare