Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Burcea, răspuns neaşteptat la o întrebare serioasă: ”O să mă tund mai scurt”

VIDEO | Bogdan Burcea, răspuns neaşteptat la o întrebare serioasă: ”O să mă tund mai scurt”

Handbal

Comentarii

Bogdan Burcea pare să nu ia în serios perioada grea pe care o traversează SCM Craiova în acest moment, cu trei înfrângeri consecutive în toate competiţiile.

Fiind întrebat dacă va lua măsuri după această serie de înfrângeri severe, Bogdan Burcea a ales să răspundă în zeflemea: ”Da. O să mă tund mai scurt. Ce să fac?”, apoi a continuat pe un ton serios. ”Îi dăm înainte, noi le-am selecţionat, împreună cu conducerea acestui club. Îi dăm înainte, avem responsabilitatea. Sunt primul pe care îl înjură lumea, sunt aici pentru cine e dispus”, a spus Bogdan Burcea.

Antrenorul oltencelor le-a acuzat pe acestea de ”delăsare”

”Delăsare! Efectiv delăsare! Lipsă de profesionalism din partea lor. Nu am nicio problemă în a pierde împotriva Buzăului, împotriva CSM-ului din Bucureşti, împotriva oricărei echipe. Însă am o problemă majoră cu oricine care ridică braţele şi se predă. Nu ai voie să nu te aperi, nu ai voie să nu alergi, să nu ai adâncime în apărare. Să nu întâmpini mingea, să nu încerci să intri în posesia mingii. Să stai şi să priveşti”, a mai spus Burcea.

foto: 007sport.ro

Afla mai multe despre: liga florilorscm craiovabogdan burcea 

viewscnt
Articole similare