Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Boloni şi Stoichiţă au negociat 5 ore la sediul FRF! Ultimele informaţii despre postul de selecţioner EXCLUSIV

VIDEO Boloni şi Stoichiţă au negociat 5 ore la sediul FRF! Ultimele informaţii despre postul de selecţioner EXCLUSIV
Comentarii

Joi, Ladislau Boloni (68 de ani) a sosit la Bucureşti pentru a continua negocierile cu Federaţia Română de Fotbal pentru eventuala preluare a postului de selecţioner.

VIDEO Boloni şi Stoichiţă au negociat 5 ore la sediul FRF! Primele concluzii EXCLUSIV 

Boloni a întors vizita făcută acum câteva săptămâni de Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă în Franţa, iar venirea antrenorului în România e un semn că discuţiile sunt pe un făgaş bun.

Boloni a negociat, azi, în jur de 5 ore, la sediul FRF, preluarea primei reprezentative. Boloni şi Stoichiţă au plecat împreună de la Federaţie. Mâine vor continua negocierile. Cel mai probabil antrenorul va semna la începutul săptămânii viitoare, anunţă sursele Telekom Sport. 

A mai avut un mandat la naţională

Ladislau a mai antrenat naţionala în trecut. El a fost la cârma României între iulie 2000 şi iulie 2001, chiar în perioada când tricolorii luau startul pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. El şi-a dat demisia înainte de ultimele două meciuri, pentru a o putea prelua pe Sporting Lisabona. 

Antrenorul a pregătit România timp de 13 meciuri şi a înregistrat 8 victorii, 3 înfrângeri şi două egaluri. Nu a antrenat niciodată în Liga 1. A fost dorit recent de Sepsi, însă a refuzat propunerea!

Afla mai multe despre: ladislau boloninaţională româniei 

viewscnt
Articole similare