Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bourceanu nu ştia cu cine a picat România în preliminariile EURO 2020. Reacţia genială când a aflat numele adversarelor :)

VIDEO | Bourceanu nu ştia cu cine a picat România în preliminariile EURO 2020. Reacţia genială când a aflat numele adversarelor :)

Superliga

Comentarii

Alex Bourceanu spune că CS U Craiova a meritat să câştige, deşi el şi colegii săi au arătat multă dorinţă. Mijlocaşul Dunării Călăraşi spune însă că are ghinionul să fie învins doar cu goluri spectaculoase. Bourceanu a avut şi o replică memorabilă în momentul în care a fost întrebat despre grupa României din preliminariile EURO 2020.

Craiova s-a impus la limită în faţa Dunării Călăraşi, printr-un gol superb marcat de Mateiu, în minutul 23. Bourceanu nu pune la îndoială rezultatul final, dar este dezamăgit că Dunărea pierde doar prin goluri marcate din execuţii spectaculoase:

”O victorie meritată a Craiovei. La toate meciurile am fost destul de aproape, dar din ultimele patru am pierdut trei. (n.r. întrebat dacă merita un punct) Ca şi dorinţă, ca şi angajament, poate am fi meritat. Dar sunt sigur că Craiova a meritat victoria. A fost un gol extraordinar. Chiar în ultimele etape primim numai goluri extraordinare. (n.r. şi punctele ajung la adversari...) Da, speachless”, a declarat Bourceanu pentru Telekom Sport.

Întrebat despre grupa în care a picat România în preliminarii, cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, Bourceanu a surprins, deoarece nu era la curent cu ştirea: ”A, nu ştiu, nu ştiu...”.

Reporterul Telekom Sport i-a prezentat grupa, moment în care Bourceanu a avut o reacţie ca după un dezastru ”Pfaiii! (dă din cap) E de speriat, sunt echipe formidabile. (n.r. întrebat dacă avem şanse) Nu ştiu. Nu îmi dau cu părerea despre echipa naţională, pot să spun doar că grupa e foarte grea. Dar echipa naţională e pe un trend ascendent”.

Nicuşor Bancu este însă mult mai optimist: "Eu zic că e o grupă bună pentru noi, avem şanse de calificare, după părerea mea, Spania porneşte favorită, dar pentru locul doi, noi cu Suedia ne vom bate acolo, să terminăm pe locul 2. Se putea şi mai rău, e bine cum am picat".

Afla mai multe despre: alex bourceaudunarea calarasics u craiovaliga 1romaniapreliminarii euro 2020 

viewscnt
Articole similare