Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bratu a contrat un reporter la conferinţa de presă: "În câte luni, poate. Vreau să devenim o echipă de temut"

VIDEO | Bratu a contrat un reporter la conferinţa de presă: "În câte luni, poate. Vreau să devenim o echipă de temut"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a obţinut patru puncte în primele trei etape jucate în noul sezon al Ligii I, iar Bratu a început deja să se gândească la o eventuală clasare în primele trei echipe ale campionatului. Cu un golaveraj 7-7, "câinii" au cea mai proastă apărare şi, totodată, cel mai bun atac din Liga I.

"Dinamo a primit multe goluri şi le-am spus jucătorilor că nu e doar din cauza apărării. Trebuie să ne apărăm cu toată echipa. Dacă am avut probleme, înseamnă că am avut probleme în toate compartimentele. Dinamo are cea mai modestă apărare, dar are şi cel mai bun atac. Cred că ar trebui scos în evidenţă şi acest lucru" , a declarat Florin Bratu.

În plus, antrenorul dinamoviştilor are planuri mari până la finalul seoznului. Întrebat dacă se gândeşte la cupele europene, Florin Bratu a recunoscut: "Sper să ne rezolvăm problemuţele pe care le avem şi să ajungem în cupele europene. Îmi doresc să devenim o echipă de temut".

Întrebat din nou de reporteri în caţi ani speră să reuşească acest lucru, antrenorul i-a corectat şi a ţinut să precizeze: "În câte luni, poate".
 

Afla mai multe despre: dinamoflorin bratuliga 1 

viewscnt
Articole similare