Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Camora, mesaj pentru Culio înainte de duelul cu Lazio: ”Acolo ţi-ai deschis cariera, acolo trebuie să o închizi!”

VIDEO Camora, mesaj pentru Culio înainte de duelul cu Lazio: ”Acolo ţi-ai deschis cariera, acolo trebuie să o închizi!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

Camora, căpitanul campioanei României a marcat în minutul 86 unul dintre golurile echipei sale: ”A fost o victorie importantă, obiectivul a fost realizat, am luat cele trei puncte. Era important, cum ai spus şi tu, o victorie de moral.Vrem să luăm campionatul şi, cu tot respectul, cu aceste echipe care nu se luptă la titlu e obligatoriu ca să câştigăm. Pentru mine e la fel. La cum dau eu, unul pe an... importantă e echipa, important e să câştigăm. A fost important că nu am primit gol, că ne dă mai multă încredere pe faza de apărare. Acum ne bucurăm, după aia trebuie să revenim, pentru că avem un meci important joi, în care vrem să facem o figură bună şi să scoatem calificarea la Roma. Echipa a jucat bine, a avut ocazii, a avut atitudine. A intrat foarte bine pe teren şi în prima repriză şi în a doua, cu ocazii de gol” a mărturisit Camora, la finalul partidei.

Culio şi Traore, care au marcat în 2008 în faţa lui AS Roma. Cei doi apără din nou acelaşi tricou, iar joi merg la Roma pentru duelul cu Lazio: ”Eu lui Culio i-am spus că pe stadionul acela ţi-ai deschis cariera foarte frumos. După aia cu Galatasaray.... Acolo ai început. Şi i-am spus că sper să şi-o şi închidă acolo, la fel de frumos. Ar fi o victorie importantă pentru noi” a spus Camora.

Lazio joacă duminică în Serie A. Poate fi un avantaj pentru campioana României. Camora răspunde: ”Nu e un avantaj, echipa e obişnuită să joace din trei în trei zile. Sunt într-un campionat puternic, au jucători de mare valoare, jucători de naţională... pentru ei e normal să joace din trei în trei zile. Noi am demonstrat până acum, unde am jucat, că putem. Important e să fim concentraţi, cu picioarele pe pământ, că încă  nu avem calificarea. Aşa că avem nevoie măcar de un punct. Şi dacă facem un punct, cu siguranţă o să fim fericiţi” a mai spus Camora la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: camoracfr clujculio 

viewscnt
Articole similare