Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campioana Spaniei nu-şi revine. Atletico, a patra înfrângere la rând în LaLiga. Real, victorie cu Bilbao

VIDEO | Campioana Spaniei nu-şi revine. Atletico, a patra înfrângere la rând în LaLiga. Real, victorie cu Bilbao

La Liga

Comentarii

Campioana Spaniei e în cădere liberă. Atletico Madrid a pierdut al patrulea meci consecutiv în campionat, situaţie fără precedent în ultimii zece ani.

Real Madrid încheie anul pe primul loc, cu o victorie importantă pe terenul lui Athletic Bilbao. Înfruntarea de pe San Mames s-a decis în primele 10 minute. La trei zile după ce a împlinit 34 de ani, Benzema a reuşit o dublă în patru minute. Primul gol a fost unul senzaţional. Al doilea a venit în urma unei pase de la un adversar. Sancet a redus din diferenţă cu un şut superb. Apoi Realul a înschis jocul, iar singura şansă a gazdelor a venit din partea lui Iniaki Williams, care nu a prins poarta (61). Real s-a impus şi are un avans de 17 puncte peste campioana Atletico şi de 18 peste cealaltă mare rivală, Barcelona.

Atletico Madrid a pierdut confruntarea de la Granada, chiar dacă a deschis scorul după doar două minute de la start. Joao Felix a punctat pentru echipa lui Simeone cu o execuţie elegantă. Andaluzii au reuşit să egaleze repede. Machis a prinj un şut senzaţional şi l-a bătut pe Oblak. În partea a doua, Felix a fost aproape de gol. Şutul portughezului a lovit bara, iar ghinionul nu s-a oprit acolo pentru Atletico. Gazdele au înscris la faza imediat următoare. Veteranul Machis a punctat, gol validat cu sistemul var, iar Atletico are patru înfrângeri la rând, serie fără precedent în mandatul de aproape 10 ani al lui Simeone la Madrid.

Afla mai multe despre: spaniavideoreal madridatletico madrid 

viewscnt
Articole similare