Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campioni mondiali şi la distracţie! Clipul cu Pogba, Griezmann, Mbappe şi Dembele văzut de peste trei milioane de oameni într-o zi

VIDEO | Campioni mondiali şi la distracţie! Clipul cu Pogba, Griezmann, Mbappe şi Dembele văzut de peste trei milioane de oameni într-o zi

Inedit

Comentarii

Profitând de ziua liberă oferită de selecţionerul Deschamps după amicalul cu Islanda, Pogba, Griezmann, Dembele şi Mbappe au mers la Disneyland unde s-au întâlnit cu... Mickey Mouse.

Franţa a evitat cu greu joi seară un eşec într-un amical cu Islanda, însă evoluţia sub aşteptări a cocoşilor a fost dată uitării repede de fotbaliştii lui Deschamps. Pentru că marţi îi aşteaptă un adevărat duel împotriva nemţilor în Liga Naţiunilor, francezii au ales să se relaxeze pentru câteva ore într-un loc de poveste.

Mbappe, Pogba, Griezmann şi Dembele au făcut o vizită la Disneyland, acolo unde s-au întâlnit cu personajele dragi copiiilor din toată lumea. Clipul cu cei patru campioni mondiali alături de Mickey Mouse a fost postat de Pogba, iar în doar 15 minute, acesta a adunat 300.000 de likeuri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mickey was happy to see the French boys @k.mbappe @antogriezmann @o.dembele7 #disneylandparis

A post shared by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Afla mai multe despre: disneylandpogbagriezmanndembelembappe 

viewscnt
Articole similare