Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Când ajunge FCSB pe primul loc? Răspunsul neaşteptat pe care l-a dat Sergiu Buş :)

VIDEO Când ajunge FCSB pe primul loc? Răspunsul neaşteptat pe care l-a dat Sergiu Buş :)

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Chindia Târgovişte, în ultimul meci al etapei a noua a Ligii I.

Cristea în minutul 23 şi Florin Tănase în minutul 56 au marcat golurile victoriei formaţiei roş-albastre.

După meci, Sergiu Buş, cel care a intrat la pauză în locul lui Vînă a analizat victoria formaţiei antrenate de Toni Petea:

"O victorie meritată şi mă bucur că am câştigat cele trei puncte. Putem să spunem că m-a odihnit antrenori, important este că am intrat bine şi mi-am ajutat echipa. Avem cel mai bun golaveraj, din moment ce toata lumea înscrie, acest lucru contează cel mai mult. Eu mi-am făcut jocul şi mă bucur că mi-am ajutat echipa. Este important să joace toata lumea. Ne dorim să rămânem cu picioarele pe pământ şi atât timp cât suntem sănătoşi, ne rugăm să fie cel mai bine. E bine pentru noi că CFR s-a încurcat, sperăm ca noi să nu o facem. (n.r Când ajunge FCSB pe primul loc) Să-i întrebăm pe cei de la Craiova" a mărturisit Sergiu Buş după meci.

FCSB ocupă locul 2 în clasament cu 21 de puncte, la trei puncte de liderul, Universitatea Craiova. CFR Cluj este a treia cu 18 puncte. Chindia are 11 puncte şi ocupă locul 9 în Liga 1.

Afla mai multe despre: sergiu buş 

viewscnt
Articole similare