Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Când arbitrajul video nu te lasă, mai încerci o dată. Ajax, gol identic după ce primul a fost anulat de VAR

VIDEO | Când arbitrajul video nu te lasă, mai încerci o dată. Ajax, gol identic după ce primul a fost anulat de VAR
Comentarii

Sistemul de arbitraj video i-a anulat un gol lui Ajax, după ce a fost depistat un offside la Klaas-Jan Huntelaar, dar a înscris un gol identic după mai puţin de un minut.

VAR-ul a fost introdus în premieră începând din acest sezon în Eredivisie, iar atât jucătorii, cât şi arbitrii mai au până se vor acomoda cu tehnologia. 

În ultima etapă, Ajax a marcat un gol care ulterior a fost anulat, dar abia după ce arbitrul a primit sprijinul tehnologiei VAR, deşi offside-ul la cel care i-a pasat lui Huntelaar era evident. Asta nu i-a oprit pe cei de la Ajax să înscrie un gol similar la următoarea fază, de data aceasta regulamentar. 

Fiind sigur că de această dată nu era niciun coleg în poziţie de offside, după marcarea golului Huntelaar a făcut semn spre tribune că reuşita sa va rămâne. 

Cu 4-0 a câştigat Ajax în deplasare la Vitesse, fosta adversară a lui Viitorul din preliminariile Europa League. "Lăncierii" pot fi văzuţi în această toamnă pe canalele Telekom Sport în Liga Campionilor, acolo unde fac parte din Grupa E alături de Bayern Munchen, Benfica şi AEK Atena. 

Afla mai multe despre: varajax amsterdamhuntelaar 

viewscnt
Articole similare