Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cătălin Straton providenţial şi în meciul cu Slovan Liberec. Cel mai dificil "adversar" - noul coronavirus: "Dacă scap şi de acest focar, mă duc să mă felicit cu soţia"

VIDEO | Cătălin Straton providenţial şi în meciul cu Slovan Liberec. Cel mai dificil "adversar" - noul coronavirus: "Dacă scap şi de acest focar, mă duc să mă felicit cu soţia"

Fotbal

Comentarii

Portarul celor de la FCSB, Cătălin Straton, şi-a făcut datoria şi joi seară, în partida pe care echipa sa a pierdut-o la Giurgiu, împotriva celor de la Slovan Liberec, scor 0-2, în turul trei al preliminariilor din Europa League. Cu toate acestea, Straton trebuie să se confrunte cu al doilea val de COVID-19 din ultimele luni, după cel de la Dinamo Bucureşti, fosta sa echipă.

FCSB a aliniat în partida cu Slovan Liberec o garnitură experiementală, încropită de pe o zi pe alta, iar acest lucru s-a resimţit rapid. Chiar dacă nici Liberec nu a arătat un fotbal extrem de elaborat, s-a impus datorită experienţei superioare, profitând şi de eliminarea timpurie a lui Ştefan Cană, fundaşul dreapta folosit în acest meci ca fundaş central.

Cătălin Straton este de părere că, dacă FCSB avea toţi jucătorii valizi, Slovan Liberec nu ar fi avut nicio şansă în acest duel:

"Aş vrea să încep cu începutul şi să-i felicit pe aceşti copii de la această echipă, unde sunt şi eu, şi să le transmit pe această cale să nu fie supăraţi. Este greu. Sunt copii şi mă bucur că au jucat aşa bine. Din păcate... poate cu puţină şansă, ne puteam califica. Cred că, dacă eram cu prima echipă, cu tot respectul pentru cei de la Slovan, nici nu stăteam la discuţii. Probleme sunt, vor mai fi. Probabil şi la alte echipe, deşi nu îmi doresc asta. Aşa este cursul vieţii. Cel mai mult te durea că venea acest meci, ştiam că depindem de acest meci, din păcate nu s-a putut alinia echipa care s-a dorit", a declarat Cătălin Straton, la finalul partidei.

 

Cu toatea acestea, Straton nu este dezamăgit de eroarea colegului Ştefan Cană, cel care a faultat din postura de ultim apărător şi şi-a lăsat echipa în inferioritatea.

"Cană este un copil foarte bun. Şi-a demonstrat valoarea şi cu FC Argeş, şi azi. Se poate întâmpla oricui, trebuie să treacă peste asta. Sunt sigur că vor veni momente când va fi decisiv", a completat Straton.

Cătălin Straton se luptă cu noul coronavirus încă din luna martie, când a intrat în izolare după ce a fost depistat focarul din vestiarul celor de la Dinamo Bucureşti, fosta sa echipă. Atunci, portarul nu s-a aflat printre nefericiţi. Speră ca nici de această dată să nu fie cazul. Cu toate acestea, Straton recunoaşte că nu se va da înapoi de la nimic.

"Pentru mine, dacă scap şi din acest focar, după problema de la fosta echipă, nu ştiu, o să mă duc acasă şi o să mă felicit cu soţia. Şi eu sunt puţin stresat, am doi copii, mă gândesc să mă feresc cât mai mult. Încerc să evit cât se poate contactul cu lumea. Suntem la fotbal, nu mă dau la o parte. Dacă va fi să îl iau, asta este, eu îi voi ajuta pe aceşti copii", a conchis Straton.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare