Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Câţi jucători aţi urmărit?” Răspuns sincer dat de Flavius Stoican :) ”Ăia pe care nu îi vrei te asaltează cu telefoane”

VIDEO | ”Câţi jucători aţi urmărit?” Răspuns sincer dat de Flavius Stoican :) ”Ăia pe care nu îi vrei te asaltează cu telefoane”

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican a făcut din nou spectacol la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Dinamo din Liga I. Antrenorul lui Poli Iaşi a explicat cum şi-a ales fotbaliştii pe care i-a transferat în această iarnă.

Întrebat câţi jucători a urmărit în perioada de pauză competiţională, Flavius Stoican a răspuns imediat şi a oferit un număr impresionant.

Am urmărit 225 de jucători. Gândiţi-vă că i-am văzut nu doar pe filmuleţele care vin pe adresa clubului, ci m-am uitat pe site-uri, meciuri întregi. Dezamăgirea mare e că sunt propuneri de jucători, iar atunci când găseşti unul care îţi place cu adevărat, respectivii nu-ţi mai răspund la telefon.

Când sunt jucători pe care vreau să îi văd, jucătorii vin să semneze, când nu intră în calculele mele, atunci ăia te asaltează cu telefoane. A fost o perioadă dificilă, dar am ales pe sprânceană. M-am uitat la calitate, caracter, dorinţă şi potenţial din ce am putut eu să culeg”, a spus Stoican.

Afla mai multe despre: stoicanjucatoridinamoconferintaliga 1 

viewscnt
Articole similare