Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cavani şi Neymar au trecut peste cuvântul lui Emery. Cine a executat penalty-ul în meciul cu Bordeaux

VIDEO | Cavani şi Neymar au trecut peste cuvântul lui Emery. Cine a executat penalty-ul în meciul cu Bordeaux
Comentarii

La doar două săptămâni de la scandalul din meciul cu Lyon, când Neymar şi Cavani s-au certat pentru executarea unei lovituri de pedeapsă, PSG a avut din nou un penalty în partida cu Bordeaux.

Vestiarul PSG-ului a fost împărţit în două în ultimele săptămâni. Totul după scandalul dintre Cavani şi Neymar. Mai întâi, pe 25 august, la meciul câştigat de PSG cu Saint Etienne, cei doi s-au certat pentru executarea unui penalty, iar scandalul s-a repetat câteva săptămâni mai târziu, în meciul cu Lyon. 

Atunci, însă, între cei doi s-a implicat şi Dani Alves. Până la urmă, brazilienii nu s-au înţeles cu atacantul uruguayan şi l-au lăsat să bată penalty-ul, ratat, până la urmă de Cavani (VIDEO AICI). Ulterior, în presa din Franţa, a apărut zvonul conform căruia Cavani şi Neymar ar fi fost aproape de bătaie în vestiar.

Conflictul a fost confirmat atunci chiar de antrenorul Unai Emery: ”Cavani şi Neymar au avut o discuţie un pic mai aprinsă, dar se mai întâmplă astfel de lucruri în fotbal. Nu mai este nicio problemă acum, şi-au spus ce aveau pe suflet. De acum încolo, ca să fie clar, Cavani este primul executant de penalty-uri, apoi lista continuă cu Neymar”.

Însă, declaraţia antrenorului nu s-a potrivit deloc cu ceea ce s-a întâmplat în teren. În meciul cu Bordeaux, la scorul de 3-1 pentru PSG, Neymar a executat penalty-ul primit de parizieni VIDEO AICI

Până la urmă, PSG s-a impus cu 6-2 şi s-a distanţat în fruntea clasamentului, la trei puncte de principala contracandidată la titlu, AS Monaco.

Afla mai multe despre: neymarcavanipsgparisbordeauxfrantaligue 1 

viewscnt
Articole similare