Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a declarat Blănaru despre golul marcat din offside în meciul cu Petrolul: "Se greşeşte şi la case mai mari. Chiar şi cu VAR"

VIDEO | Ce a declarat Blănaru despre golul marcat din offside în meciul cu Petrolul: "Se greşeşte şi la case mai mari. Chiar şi cu VAR"

Liga 2

Comentarii

CS Mioveni a câştigat meciul cu Petrolul, scor 1-0, şi a făcut un pas important în cursa către play-off. În acelaşi timp, golul marcat de Blănaru dintr-o poziţie clară de offside i-a scos în mare măsură pe ploieşteni din lupta pentru o clasare în primele şase echipe la finalul sezonului regulat.

"Sunt 3 puncte care ne ţin în joc pentru calificarea în play-off. Se va juca până în ultima etapă, rezultatele sunt încă surprinzătoare, dar şi multe echipe care se bat pentru accederea în play-off. Ne dorim să câştigăm şi ultimul meci, sperăm să putem face asta şi să ajungem în primele 6 şi să ne atingem obiectivul. 

E o victorie mare, am câştigat împotriva Craiovei şi a Petrolului, două echipe favorite la începutul ediţiei la promovare şi sperăm să nu mai facem o surpriză neplăcută în ultima etapă. Va fi un meci greu, dar sper să găsim resursele necesare să o batem şi pe Bacău şi să ne calificăm în play-off. Sunt mulţumit de rezultat" , a spus antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici.

"Am marcat contra fostei mele echipe. Nu m-am bucurat, cu toate că n-am avut cele mai bune reuşite aici la Ploieşti, dar a fost un episod frumos din viaţa mea. Dacă făceam un egal, ieşeam ambele din calculele play-off-ului. Aşa mai avem o etapă acasă cu Aerostar Bacău. Dacă ne impunem, nu suntem 100% în play-off, depindem şi de celelalte rezultate, dar suntem acolo. 

Dacă intrăm în play-off, o să facem o figură frumoasă. (n.r. despre golul marcat din offside) Cred că se greşeşte şi la case mai mari, am văzut că şi cu VAR nu se iau cele mai bune decizii" , a declarat Ştefan Blănaru.

VIDEO GOLUL MARCAT DE BLĂNARU:

Afla mai multe despre: mioveni 

viewscnt
Articole similare