You are here:

VIDEO Ce-a zis Deaconu, protagonistul episodului "Bricheta" din 2008, şi imagini de la acel meci!

VIDEO Ce-a zis Deaconu, protagonistul episodului "Bricheta" din 2008, şi imagini de la acel meci!

Fotbal intern

Comentarii

Şeful CCA, Alexandru Deaconu, a vorbit pentru Dolce Sport despre scandalul de duminică din Giuleşti, după ce acum cinci ani a fost lovit de o brichetă, tot la un Rapid - Steaua, decizând atunci să pună capăt meciului

Alexandru Deaconu a fost victima fanilor rapidişti în martie 2008, atunci când a fost lovit în cap de o brichetă aruncată din tribună de giuleşteni. Atunci, el a decis să pună capăt partidei, după ce în prealabil oprise jocul 5 minute şi se făcuse apel prin staţie la fani, iar comisiile au dictat victorie la masa verde pentru Steaua.

CLICK AICI pentru a vedea imaginile cu incidentele de duminică din Giuleşti!


"Meci tensionat, pe care Sebastian Colţescu l-a dus cu bine la sfârşit. Conform regulamentului s-a procedat. Mai departe, despre ce a fost acolo, o sa vorbesc cu Sebastian.

Singurul care poate decide este arbitrul cu privire la situaţii de acest gen. Incidentele astea trebuie raportate, trebuie menţinute în raportul delegatului de joc, dacă ele au fost constatate de aceştia la momentul respectiv. Sper să nu mai apară situaţii de acest gen, sper să fie învăţătură de minte pentru toată lumea, să identificăm greşelile comise şi ce a dus la aceasta situaţie", a spus Alexandru Deaconu la Dolce Sport.


Urmăreşte-ne şi pe Facebook Dolce Sport! Dăm primii informaţia şi avem peste 140.000 de fani ;)

viewscnt
Articole similare