You are here:

VIDEO | ”Ce gol!”. Reacţia imediată a presei din Italia după reuşita lui Man: ”Bine ai revenit în Serie A!”

VIDEO | ”Ce gol!”. Reacţia imediată a presei din Italia după reuşita lui Man: ”Bine ai revenit în Serie A!”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man a marcat pentru Parma în meciul de pe teren propriu cu Fiorentina, în prima etapă din Serie A, iar presa italiană a reacţionat.

Ce s-a scris despre Man şi golul său

Dennis Man a început ca din tun sezonul dn Serie A. Internaţionalul român a marcat primul gol al Parmei după revenirea în elita fotbalului italian.

Tricolorul a înscris contra Fiorentinei, în minutul 22, după o preluare cu talpa şi un şut superb, la colţul lung, în plasa laterală. A jucat până în minutul 65.

Imediat, presa din Italia s-a pus pe treabă şi i-a dedicat câteva rânduri lui Dennis Man pentru golul frumos marcat de acesta.

"Ce gol marchează Man! Bonny câştigă o minge la marginea careului advers şi îl găseşte pe Man, care vine pregătit cu un şut cu piciorul stâng. Plasează mingea la colţul lung şi înscrie", au notat gazetarii de la Corriere dello Sport.

"Bine ai revenit în Serie A! Dennis Man marchează revenirea Parmei în elita fotbalului italian cu un super şut", a scris şi CBS Sports Golazo.

Dennis Man este cotat la 10 milioane de euro. Până la acest gol, Man mai avea doar două reuşite în Serie A, în 14 meciuri, în sezonul 2020-2021.

La Parma a fost titular şi celălalt român al echipei, Vali Mihăilă, care a fost şi el foarte activ. A avut mai multe ocazii şi a jucat şi el până în minutul 65. 

Afla mai multe despre: dennis manserie aparma 

viewscnt
Articole similare