Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce Haaland, Alex Maxim! :) Mijlocaşul român, debut incredibil la echipa lui Şumudică. A reuşit două goluri, iar Gaziantep a umilit liderul!

VIDEO | Ce Haaland, Alex Maxim! :) Mijlocaşul român, debut incredibil la echipa lui Şumudică. A reuşit două goluri, iar Gaziantep a umilit liderul!galerie foto
Comentarii

Alexandru Maxim are parte de un debut de vis la echipa antrenată de Marius Şumudică, în meciul cu Sivasspor, de pe teren propriu. Mijlocaşul român a reuşit o dublă în prima repriză, la finalul căreia Gaziantep conduce cu 3-1 liderul Turciei.

Internaţionalul român, titularizat de Marius Şumudică la Gazişehir Gaziantep la doar câteva zile după împrumutul de la Mainz, a deschis scorul la doar patru minute de la debutul în tricoul formaţiei din Superliga Turciei.

Alex Maxim a marcat cu un şut din unghi, din marginea careului de 16 metri, după o respingere nefericită a unui adversar, după o lovitură liberă avută de Gaziantep. Vezi aici golul marcat de Alexandru Maxim.

În minutul 44, Maxim a reuşit dubla, cu un gol şi mai frumos, tot din afara careului. Alex Maxim şi-a driblat un adversar din preluare şi a plasat mingea aproape de vinclul porţii adverse. Vezi aici golul de 3-1 marcat de Maxim.

La final, Gaziantep s-a impus cu scorul de 5-1.Diarra şi Ozer au marcat pentru echipa lui Şumudică după pauză. Gaziantep este pe locul 9.

Alex Maxim, împrumutat de FSV Mainz la echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep Gazişehir

Mijlocaşul Alexandru Maxim a fost împrumutat de FSV Mainz la echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep Gazişehir.

Clubul turc a anunţat că jucătorul a fost împrumutat până la finalul sezonului.

Maxim este sub contract cu Mainz vara anului 2017, atunci când a fost transferat de la VfB Stuttgart. El a mai evoluat de-a lungul carierei la Espanyol B, CF Badalona, Pandurii Târgu Jiu şi VfB Stuttgart.

Afla mai multe despre: maxim 

viewscnt
Articole similare