Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce lovitură! Un portar a fost eliminat pentru o agresiune mai rar întâlnită. Cum a încasat primul roşu al carierei

VIDEO | Ce lovitură! Un portar a fost eliminat pentru o agresiune mai rar întâlnită. Cum a încasat primul roşu al carierei
Comentarii

Goalkeeperul lui Hannover a fost eliminat în prelungirile meciului pe care echipa sa l-a jucat în etapa a 11-a a ligii secunde germane împotriva celor de la Karlsruhe.

Ron Robert Zieler a văzut al doilea cartonaş galben imediat după ce gazdele au egalat la 3 într-un final nebun. Jamaicanul Gordon a reuşit dubla, iar Karlsruhe şi-ar fi dorit chiar să câştige jocul aşa că autorul golului din prelungiri a vrut să recupereze rapid mingea şi să o aducă la centrul terenului. S-a trezit însă pus la pământ de Zieler care a încercat să întârzie momentul şi l-a lovit într-o zonă sensibilă pe jucătorul de 34 de ani.

Acesta s-a resimţit iar imediat arbitrul a reacţionat şi l-a eliminat pe portarul de 30 de ani care a primit astfel primul cartonaş roşu din cariera sa. Dacă s-ar fi impus în această deplasare, Hannover ar fi urcat pe locul cinci în clasament. Aşa, este pe poziţia a 13-a, clasare cauzată de diferenţele foarte mici dintre echipe în Zweite Bundesliga. 

Afla mai multe despre: zielereliminarehannoverkarlsruhezweite bundesliga 

viewscnt
Articole similare