Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce recorduri a atins Karim Benzema după tripla marcată contra lui Chelsea

VIDEO | Ce recorduri a atins Karim Benzema după tripla marcată contra lui Chelsea

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema a fost de neoprit în prima repriză a meciului din sferturile UEFA Champions League şi a marcat o dublă în Anglia.

VIDEO | Ce recorduri a atins Karim Benzema după tripla marcată contra lui Chelsea

Benzema traversează probabil una dintre cele mai bune forme din carieră şi a arătat că este de neoprit în Champions League şi La Liga. Chelsea a început bine meciul, dar Real Madrid a deschis scorul prin Karim Benzema, care a marcat cu capul în minutul 21 după centrarea lui Vinicius. 

După doar 3 minute, spaniolii au lovit din nou. Luka Modric a centrat perfect în careu, iar acelaşi Benzema s-a înălţat în careu şi cu o lovitură de cap fantastică, a trimis mingea în poartă, fără nicio speranţă pentru Mendy. Benzema a marcat al treilea gol în debutul reprizei secunde, după o eroare a portarului Mendy. 

Francezul este în mare formă, iar în partida retur contra lui PSG, de pe Santiago Bernabeu, a marcat o triplă. De asemenea, tripla din meciul cu Chelsea l-a făcut pe francez să devină primul fotbalist a lui Real Madrid care marchează 6 goluri consecutive pentru spanioli în Liga campionilor. 

De asemenea, Karim Benzema a devenit primul jucător francez din 1959 şi până în prezent, care reuşeşte să marcheze minimum 10 goluri într-o ediţie de Champions League sau a Cupei Campionilor. 

Afla mai multe despre: real madrid-chelsea-ucl 

viewscnt
Articole similare