Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce se întâmplă cu Naser Aliji, primul transfer reuşit de Rednic la Dinamo: "Puteam să-i reziliem contractul!" Înţelegerea făcută cu jucătorul

VIDEO |  Ce se întâmplă cu Naser Aliji, primul transfer reuşit de Rednic la Dinamo: "Puteam să-i reziliem contractul!" Înţelegerea făcută cu jucătorul

Superliga

Comentarii

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate. Naser Aliji, cel mai important transfer al lui Mircea Rednic după revenirea la Dinamo nu va putea să joace în tricoul roş-alb până în 2019, iar tehnicianul din Ştefan cel Mare a oferit detalii despre situaţia fundaşului.

Fundaşul este aşteptat să revină până pe 9 ianuarie şi să fie apt din punct de vedere fizic pentru a putea ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivul: clasarea pe o poziţie de play-off.

Rednic spune că Aliji nu a costat-o pe Dinamo niciun euro şi că acesta va fi pus pe liber dacă nu va fi în cea mai bună formă la reunirea lotului din ianuarie.

"Legat de Nasser (n.r. Aliji) a fost o decizie luată împreună. Nu are probleme foarte mari, puteam să-i reziliem contractul, nu ne-a costat niciun euro. Depinde de el dacă îşi poate rezolva micile probleme pe care le are şi când va veni pe 9 ianuarie, el trebuie să fie la 100%. Dacă nu, ne vom despărţi.

Am foarte multe informaţii pozitive despre el, l-am văzut la antrenamente şi am încredere în el", a spus Mircea Rednic la o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicnaser ismail aliji 

viewscnt
Articole similare