Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce transfer a ratat Dinamo! Fotbalistul care o putea scoate din criză a aşteptat un semn care n-a venit: "Aş fi acceptat oricând, dar nu m-a căutat nimeni"

VIDEO | Ce transfer a ratat Dinamo! Fotbalistul care o putea scoate din criză a aşteptat un semn care n-a venit: "Aş fi acceptat oricând, dar nu m-a căutat nimeni"

Dinamo București

Comentarii

Gabriel Torje (30 de ani) s-ar fi întors la Dinamo după ce a rămas fără echipă, dar cum nu l-a căutat nimeni din Ştefan cel Mare, revenirea lui "Messi din Banat" la formaţia "câinilor" nu s-a mai produs. Ultima echipă la care a fost legitimat Torje e Sivvaspor, liderul din Turcia, pentru care a strâns 852 de minute în 20 de meciuri şi a dat trei pase de gol. De şase luni, Torje e liber de contract.

Torje a comentat situaţia prin care trece Dinamo, la gala GSP, şi a dezvăluit că ar fi vrut să se întoarcă în Ştefan cel Mare, dacă l-ar fi căutat cineva de la echipă. Ultima perioadă petrecută de fotbalistul din Timişoara la Dinamo n-a fost de bun augur. A plecat după doar şase luni, după ce s-a certat cu Florin Bratu, antrenorul de atunci al roş-albilor.

Acum, fostul fotbalist de la Udinese sau Granada a dezvăluit că şi-ar fi dorit o revenire la Dinamo, dacă i s-ar fi oferit ocazia. "Niciodată să nu spui niciodată. M-aş fi întors la Dinamo oricând dacă m-ar fi contactat cineva. Însă după ultimul episod, chiar nu m-a sunat nimeni, ştiind că sunt jucător fără contract", a spus Torje despre întoarcere la Dinamo.

Despre situaţia în care se zbate clubul, fotbalistul a spus: "Este greu şi trece printr-un moment greu. Şi nu este doar de acum, este de doi-trei ani. Sper să îşi revină cât mai repede şi Dinamo să fie acolo sus unde îi e locul. (n.r. - te surprinde că s-a ajuns până aici?) Orice este posibil este în România. Au retrogradat şi au ajuns în faliment echipe de tradiţie şi nu numai. Însă până la urmă, Dinamo a fost salvată şi a rămas în Liga I. Chiar dacă nu se bate la campionat, nu a ajuns ă ia totul de la zero, din ligile inferioare", a mai spus Torje.



Fără echipă de şase luni şi cotat acum la 550.000 de euro de Transfermarkt, Gabi Torje a strâns 170 de meciuri la Dinamo, pentru care a marcat de 25 de ori şi a livrat 30 de pase de gol.

Afla mai multe despre: gabi torjedinamotransfer 

viewscnt
Articole similare