Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Centenarul fotbalului românesc reuneşte Generaţia de Aur. Hagi & compania vor juca pe Arena Naţională

VIDEO | Centenarul fotbalului românesc reuneşte Generaţia de Aur. Hagi & compania vor juca pe Arena Naţională

Special

Comentarii

Pe 18 noiembrie va avea loc Centenarul fotbalului românesc pe Arena Naţională, moment în care Generaţia de Aur se reuneşte pentru a juca împotriva naţionalei artiştilor. Evenimentul este prezentat de Liga Legendelor.

Pentru echipa generaţiei de aur au fost deja confirmaţi jucători ca Gică Hagi, Gică Popescu, Dănuţ Lupu, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Iosif Rotariu, Adrian Ilie, Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea. Cel care va conduce legendele fotbalului românesc de pe bancă va fi Ioan Andone, managerul general de la FC Voluntari. 

Din naţionala artiştilor vor face parte personalităţi precum Aurelian Temişan şi Adrian Enache. 

Unul dintre participanţi, Miodrag Belodedici, a spus că la eveniment pot apărea şi fost jucători din generaţii mai vechi, precum Mircea Lucescu. "Poate să fie prezent şi nea Mircea Lucescu, poate să fie şi cineva dinaintea lui nea Mircea Lucescu. Ar fi frumos să fie, pentru că şi ei au jucat cândva la naţională şi mai sunt oameni care au jucat la echipa naţională. De jucat, nu ştiu dacă o să joace, dar ar fi frumos să fie şi ei prezenţi. De jucat, o să jucăm noi tinereii"

Evenimentul celebrează 100 de ani de România, iar data nu este aleasă la întâmplare. Marea Unire a avut loc pe 18 noiembrie 1918, potrivit calendarului iulian, folosit până la acea vreme în România Veche. 

La finalul meciului de fotbal va avea loc o strângere de fonduri pentru fata lui Iosif Rotariu, Kassandra, care a suferit zeci de operaţi de-a lungul timpului. 

Afla mai multe despre: gica hagigeneratia de aurliga legendelornationala artistilor 

viewscnt
Articole similare