You are here:

VIDEO | Cerinţa specială a lui Hasani! De ce are nevoie pentru a ”exploda”: ”Sunt acest tip de jucător”

VIDEO | Cerinţa specială a lui Hasani! De ce are nevoie pentru a ”exploda”: ”Sunt acest tip de jucător”

Rapid

Comentarii

Florent Hasani, singurul fotbalist kosovar rămas la Rapid după plecările lui Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, a vorbit despre atmosfera din Giuleşti.

Hasani are nevoie de mai mult timp pentru a ”exploda” în Giuleşti

Florent Hasani a fost transferat la Rapid în ianuarie 2024 de la Tirana. Până acum a jucat 25 de meciuri pentru echipa din Giuleşti, iar în acestea a reuşit să marcheze un gol şi să ofere 4 pase decisive.

Hasani a vorbit despre atmosfera din Giuleşti, după ce a venit Marius Şumudică în locul lui Neil Lennon. De asemenea, fotbalistul cere răbdare pentru a ajunge la potenţialul maxim.

”Sunt acel tip de jucător care are nevoie de mai mult timp ca să se adapteze, nu doar aici, ci şi la fostele mele cluburi din Ungaria, chiar şi în Albania am avut nevoie de două trei luni ca să mă adaptez  100%. La început nu a fost uşor pentru mine, dar acum mă simt foarte confortabil şi sper să am un sezon  bun. 

La Rapid vreau să stau cât de mult pot, dacă am jocuri bune, o să continui, fotbalul depinde de jocurile tale bune, de calităţile tale, de ce arăţi la meciuri.

(n.r. despre Rapid) S-a schimbat foarte mult datorită stilului, a mentalităţii, dar odată cu venirea noilor jucători, Rapid va fi o altă echipă.

(n.r. despre Sumudică) Are multe trăsături din ţara mea, e un antrenor energic, pozitiv, vrea să luptăm, să fim agresivi pe teren”, a declarat Hasani 

VIDEO | Kosovarul de la Rapid şi-a dezvăluit planurile după retragerea din fotbal: "Cariera de fotbalist nu e atât de lungă"

VIDEO:

Afla mai multe despre: rapidhasanişumudică 

viewscnt
Articole similare