Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj, îngrozită de ce a găsit la Botoşani! "E înfricoşător. E un pericol". Marea temere a campionilor

VIDEO | CFR Cluj, îngrozită de ce a găsit la Botoşani! "E înfricoşător. E un pericol". Marea temere a campionilor

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, s-a arătat îngrijorat de starea terenului de la Botoşani, înaintea meciului din Moldova.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - CFR Cluj, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Campioana României are şansa de a reveni pe primul loc în Liga 1, dacă va câştiga la Botoşani. Totuşi, CFR-iştii sunt îngrijoraţi de terenul din Moldova, care arată rău:

"Cu toţii ne aşteptam la un meci frumos, pentru că se întâlneau două echipe care puteau să producă un spectacol. Din păcate, vremea, ternul nu ne ajută. Personal, mă rog ca după această partidă să iasă sănătoşi, jucătorii să nu se accidenteze, mă rog la asta. Mă îngrijorează starea terenului şi ce se întâmplă pe lângă teren, nu ştiu dacă aţi văzut. E înfricoşător.

Odată ajuns la stadion m-a îngrijorat ce am văzut şi nu am apucat să mă gândesc la clasament. E important ce vom face în această seară. Trebuie să fim conştienţi că acest teren e un pericol. Sper ca jucătorii să nu păţească ceva. Va fi o luptă, nici nu poate fi altceva. 

Am recuperat mult în clasament. Cred că tot ce se va întâmpla depinde de noi şi sper ca în următoarele meciuri să fim pe primul loc, unde ne e locul", a declarat Marius Bilaşco. 

VIDEO Cum arată terenul de la Botoşani

Afla mai multe despre: cfr clujfc botosaniteren botosani 

viewscnt
Articole similare