You are here:

VIDEO | CFR, Craiova, FCSB şi Viitorul sunt reprezentantele Ligii I în cupele europene. Posibili adversari

VIDEO | CFR, Craiova, FCSB şi Viitorul sunt reprezentantele Ligii I în cupele europene. Posibili adversari

CFR Cluj

Comentarii

CFR îşi va începe aventura europeană în al doilea tur preliminar din Champions League. Aflată pe ruta campioanelor, echipa lui Petrescu poate da peste Dinamo Zagreb, Bate Borisov sau Midtjylland. Însă din primul tur preliminar ar putea să mai apară Ludogoreţ, Celtic sau Legia Varşovia.

În Europa League, oltenii vor intra direct din al treilea tur, însă o tragere cu ghinion ar putea să o aducă pe Sevilla la Craiova. Maribor din Slovenia ar fi cel mai accesibil adversar.

FCSB e singura echipă din România care va fi cap de serie. Roş-albaştrii au totuşi de trecut trei tururi preliminare pentru a ajunge în grupele Europa League. Însă prima dublă europeană nu ar trebui să le dea prea mari emoţii vicecampionilor. Rangers şi ŢSKA Sofia sunt echipele de evitat.

Campioana din sezonul trecut intră în competiţie încă din primul tur preliminar, unde nu poate da peste adversari de speriat. Situaţia se va complica pentru Viitorul din a doua etapă a preliminariilor, când Sevilla sau Burnley pot veni la Ovidiu.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujcraiovaviitorul,  

viewscnt
Articole similare