adplus-dvertising
You are here:

VIDEO | Chiajna - Dinamo 0-4. Trupa lui Florin Bratu s-a distrat la Chiajna. Primă repriză fantastică!

VIDEO | Chiajna - Dinamo 0-4. Trupa lui Florin Bratu s-a distrat la Chiajna. Primă repriză fantastică!

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a avut un start de meci formidabil la Chiajna! Palic, Salomao (2) şi Pesic au marcat toate golurile în primele 45 de minute! A doua parte a jocului a fost complet diferită.

După acest succes, Dinamo şi-a consolidat prima poziţie, bifând 47 de puncte. În schimb, Concordia rămâne pe 4 şi continuă lupta pentru evitarea retrogradării.

LIVE VIDEO | CHIAJNA - DINAMO 0-4 (Palic 8, Salomao 23, 44 Pesic 25)

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Caparco – Bărboianu, Albu, A. Marc, Fota – D. Bucşa, Prepeliţă – Nivaldo, M. Cristescu (cpt), Grădinaru – Pena.

Antrenor: Ionuţ Badea
Rezerve: Vitkauskas – Babic, Patache, Panait, Manasse, Batin, R. Deaconu.

Dinamo Bucureşti: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, Vl. Olteanu – D. Nistor (cpt), Mahlangu, Palic – Pesic, Moldoveanu, Salomao.
Antrenor: Florin Bratu
Rezerve: Muţiu – Monroy, D. Popa, I. Şerban, Dudea, Maric, Romera.


Min 44. Salomao face dubla şi Dinamo intră cu un avantaj de patru goluri la pauză!

Min 25. GOOOOOL Dinamo. Pesic face 3-0!

Min 23. GOOOOOL Dinamo. Salomao marchează de la 11 metri!

Min 8. GOOOOOL DINAMO! Palic deschide scorul

Min 1. A început meciul.

Dinamo nu are rival în playout: are un avans de 12 puncte faţă de ocupanta locului secund şi a pierdut doar două meciuri în zece etape. În plus, are şi cel mai bun atac din toate echipele din Liga I. Si îl poate imbunatăţi, pentru că urmează meciul cu Concordia: 16 goluri s-au marcat în acest sezon în partidele directe.

În partida tur, Dinamo s-a impus cu 3-1, în timp ce în cele două jocuri din sezonul regular cele două grupări şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să se impună în deplasare.

Partida dintre Concordia Chiajna şi Dinamo se va disputa azi, de la 21:45, şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare