Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cine o mai opreşte pe Milan? Trupa lui Pioli şi-a refăcut avansul de cinci puncte în Serie A după victoria de la Genova. Răzvan Marin, primul gol pentru Cagliari. AICI rezumatele zilei din Italia

 VIDEO Cine o mai opreşte pe Milan? Trupa lui Pioli şi-a refăcut avansul de cinci puncte în Serie A după victoria de la Genova. Răzvan Marin, primul gol pentru Cagliari. AICI rezumatele zilei din Italia

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a marcat primul său gol în Serie A. AC Milan şi-a refăcut avansul de cinci puncte în Serie A

AC Milan şi-a refăcut avansul de cinci puncte în Serie A, după o victorie muncită cu Sampdoria. Kesie a deschis scorul în finalul primei reprize din penalti. După reluare, diavolii şi-au dublat avantajul. Castillejo a marcat primul său gol în Serie A din acest sezon. După doar cinci minute, Ekdal a relansat meciul, însă asaltul de final al genovezilor nu a mai adus nimic nou, iar Sampdoria - AC Milan s-a terminat 1 la 2.

Napoli nu i-a dat nicio şansă nou-promovatei Crotone. Insigne a marcat un gol senzaţional în prima repriză, iar echipa lui Gattuso a intrat în avantaj la cabine. Imediat după pauză, Petriccione a faultat dur şi a văzut direct cartonaşul roşu.Oaspeţii au făcut spectacol în superioritate numerică. Lozano a semnat golul desprinderii, iar până la final napoletanii au mai punctat de două ori. Neamţul Demme a bifat prima sa reuşită din acest campionat, iar Petagna a închis tabela. Denis Drăguş a fost introdus pe teren în ultimele cinci minute, însă nu a avut realizări. Crotone - Napoli s-a încheiat 0 la 4.

Răzvan Marin a înscris primul său gol în Serie A. Mijlocaşul cumpărat de la Ajax a marcat pentru 1 la 1 în deplasarea de la Verona, după un slalom superb printre apărătorii adverşi. Prima reuşită a partidei i-a aparţinut lui Zaccagni, care a punctat după 21 de minute de joc. Verona - Cagliari s-a încheiat 1 la 1.

Vecine de clasament în Serie A, Roma şi Sassuolo au remizat alb în runda a zecea. Giallorossii au evoluat în inferioritate numerică mai bine de o repriză. Pedro a fost eliminat în minutul 41.

Partida dintre Udinese şi Atalanta nu s-a mai jucat. A plouat torenţial la Udine, iar terenul a devenit impracticabil. Jucătorii au ieşit la încălzire, însă centralul întâlnirii a decis amânarea meciului.

Afla mai multe despre: napolirăzvan marin 

viewscnt
Articole similare