Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciobotariu a revenit în forţă în Liga 1: ”Am urmărit meciurile din România când eram în Saudia”

VIDEO | Ciobotariu a revenit în forţă în Liga 1: ”Am urmărit meciurile din România când eram în Saudia”

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu a revenit cu o victorie în Liga 1, 2-1 cu CS U Craiova. Antrenorul lui FC Botoşani spune că victoria din această etapă era obligatorie, având în vedere situaţia echipei în clasament, penultimul loc.

Liviu Ciobotariu i-a luat locul lui Costel Enache la FC Botoşani şi pare o mutare inspirată. Moldovenii s-au impus cu 2-1 în faţa Craiovei, o echipă care se bate la titlu. Înainte de acest meci, Botoşani era pe locul 13 în clasament. Acum, a urcat pe 8, la 4 puncte în spatele primului loc de play-off. Ciobotariu avertizează însă că este foarte greu să intre în primele 6:

”A fost un joc foarte greu, am întâlnit o echipă foarte bine organizată, o echipă foarte ofensivă. Noi am încercat să le blocăm spaţiile şi să profităm de zonele lăsate libere de Craiova. Aveam nevoie de victorie, situaţia noastră era foarte delicată. Mă bucur că am reuşit să câştigăm acest joc. Este meritul echipei, meritul jucătorilor, ei sunt cei care au luptat în acest meci, pentru că a fost un teren foarte greu. Eu, în perioada asta în care am venit, am încercat să le redau încrederea. Clasamentul este foarte strâns. Cu două victorie poţi urca pe locul 6, cu două înfrângeri poţi să pici iar pe locul 13”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru Telekom Sport.

Întrebat cum a regăsit fotbalul românesc, Ciobotariu spune că era la curent cu evenimentele de aici, deoarece urmărea Liga 1 când era antrenor la Al-Ta'ee, în Arabia Saudită: ”Sincer, în perioada în care am fost în Saudia (n.r. Arabia Saudită) am urmărit meciurile din Liga 1. La televizor se vede diferit. Sunt echipe foarte bune, foarte bine organizate. Am avut şi şansă, puteam să pierdem acest joc”.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariufc botosanics u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare