Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciprian Tătăruşanu, reacţie acidă înaintea meciului cu Austria: „Trebuie să răspund la ce-au spus Dragomir şi Marica?”

VIDEO | Ciprian Tătăruşanu, reacţie acidă înaintea meciului cu Austria: „Trebuie să răspund la ce-au spus Dragomir şi Marica?”
Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (34 de ani) a fost „tricolorul” prezent la conferinţa de presă de dinaintea meciului pe care echipa naţională îl va juca cu Austria, în etapa a doua din UEFA Nations League, luni, de la ora 21:45.

Lui Ciprian Tătăruşanu nu i-a picat deloc bine o întrebare de la conferinţa de presă. Un jurnalist l-a rugat pe goalkeeperul lui Olympique Lyon să comenteze declaraţiile lui Ciprian Marica şi Dumitru Dragomir, doi dintre oamenii de fotbal care au criticat echipa naţională a României după remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a avut cuvinte dure chiar la adresa lui „Tătă”. Dragomir îl consideră vinovat pe portarul titular al României la golul egalizator marcat de Irlanda de Nord. Motivul? Puţinele meciuri oficiale jucate de Tătăruşanu la Lyon în ultimul an.

"Nu mă interesează ce părere au oamenii şi suporterii din România, nu stau să răspund fiecăruia, pierd foarte mult timp. Vreau să-mi ajut echipa, pentru că la meciul cu Irlanda nu am avut ocazia, partida decurgând altfel.

(E război între voi şi lumea fotbalului?)

 Nu poţi să pui nişte întrebări normale? Alte întrebări nu ai? Întrebi doar despre ce au spus Marica sau Dragomir? Mi s-ar părea normal să-mi pui întrebări normale, chiar n-ai întrebări despre meci?Trebuie să răspund la ce a spus Dumitru Dragomir sau Ciprian Marica? A fost o dezamăgire după acest meci, unul pe care l-am controlat total. Din păcate nu am reuşit să câştigăm, dar deja am uitat. Ne gândim la meciul de mâine şi sperăm să luăm cele trei puncte contra Austriei.

În seara asta vom face analiza Austriei, la fel şi mâine. Nu i-am văzut încă la treabă. Este important să avem cât mai multe meciuri cu noul antrenor. Iar aceste partide înainte de baraj ne vor ajuta, cu siguranţă. Vom practica probabil un joc asemănător. Vom căuta să avem posesia, pentru că asta este ideea antrenorului. Nu vom sta să ne apărăm, în niciun caz!

(Selecţionerul Austriei a declarat că vrea să ne lase mingea, posesia.)
Deja ne-a dezvăluit tactica pe care o va aborda? Atunci este un avantaj pentru noi. Dacă ne va da mingea, atunci vom căuta să marcăm cât mai multe goluri.

(Este Liga Naţiunilor competiţia partidelor amicale?)
Nu sunt meciuri amicale. Jucăm barajul cu Islanda, datorită Ligii Naţiunilor. Sunt meciuri oficiale, aşa le tratăm şi vrem să câştigăm grupa, deşi suntem siguri că nu ne va fi uşor.

(La voi e un singur jucător care vorbeşte înainte de meci, aşa cum o făcea Radu la U21?)
Sunt mai mulţi. Nu putem să vorbim toţi, dar sunt jucători care spun lucruri înainte de meci”
, a declarat Ciprian Tătăruşanu la conferinţa de presă de dinaintea meciului Austria - România.

Afla mai multe despre: tatarusanuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare