Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Claudiu Keşeru, în pragul unei crize de nervi după Argeş-UTA 2-2: ”Nu se poate! Să ni se spună dacă nu trebuie să ne mai prezentăm”

VIDEO | Claudiu Keşeru, în pragul unei crize de nervi după Argeş-UTA 2-2: ”Nu se poate! Să ni se spună dacă nu trebuie să ne mai prezentăm”

Fotbal

Comentarii

Partida FC Argeş - UTA Arad, scor 2-2, disputată luni, în play-out-ul Superligii, a avut un final incendiar, interzis cardiacilor.

În minutul 90+6, arbitrul Adrian Cojocaru a acordat o lovitură de la 11 metri controversată, la care arădenii au protestat minute în şir.

Antrenorul celor de la UTA, Mircea Rednic, chiar a dorit să scoată echipa de pe teren, după această decizie.

Claudiu Keşeru simte că UTA este ”vânată” de arbitri

Într-un final, Arnold Garita a marcat de la punctul cu var, în minutul 90+14, iar FC Argeş a supravieţuit. Scor final, 2-2. Piteştenii rămân cu şanse şi speranţe că vor scăpa de retrogradarea directă în Liga 2. 

Atacantul celor de la UTA Arad, Claudiu Keşeru, a fost în pragul unei crize de nervi la flash-interviuri.

Cu lacrimi în ochi, experimentatul fotbalist este de părere că echipa sa nu mai este dorită în Superligă, de aici şi astfel de arbitraje potrivnice.

Mă bucur că n-au mai fost încă două minute, să mai pună încă una pe var. E prea mult. Eu sunt calm, nu obişnuiesc să vorbesc despre arbitrii, dar ce s-a întâmplat astăzi, la un meci în care nu era loc de nicio discuţie...

La cum s-a derulat jocul, nu trebuia să existe aşa ceva la final. Nu ştiu care a fost ultimul meci în care s-au acordat trei lovituri de la 11 metri.

Nici nu vorbesc despre imagini. I-am auzit pe colegi vorbind de reluări. Nu se poate! Atâta vă zic. Un apel, către toate persoanele competente: vă rugăm, dacă nu mai trebuie să ne prezentăm la meciuri şi trebuie să fim sub linie, să ne spună. Noi venim, facem tot ce ţine de noi, dar nu se poate!”, a declarat Claudiu Keşeru, la finalul meciului cu Argeş.

VIDEO: Rezumat FC Argeş - UTA Arad 2-2

Afla mai multe despre: keseruarges-uta 

viewscnt
Articole similare