You are here:

VIDEO | Claudiu Niculescu, în culmea fericirii după victoria din derby-ul local cu FC Argeş: "Am făcut un mic pas către visul nostru"

VIDEO | Claudiu Niculescu, în culmea fericirii după victoria din derby-ul local cu FC Argeş: "Am făcut un mic pas către visul nostru"

Liga 2

Comentarii

CS Mioveni a revenit de la 1-2 în deplasarea de la FC Argeş şi a reuşit să producă marea surpriză.

Echipa lui Claudiu Niculescu s-a impus cu 3-2, iar acum este la un singur punct în spatele ocupantei locului secund, Turris Turnu Măgurele, pe care o va întâlni marţi, în etapa a patra din play-off.

"Mă bucur că au înţeles mesajele pe care eu le-am trimis în aceste zile premergătoare acestui joc. Mă bucur pentru ei. Ne aşteaptă un meci infernal la Măgurele, un meci pe care ne dorim de asemenea să îl câştigăm. Iată că am intrat din nou în cărţi.

Trebuie să avem în continuare încredere, le cunosc foarte bine calităţile. Din fericire, am reuşit noi să marcăm pe final. Bineînţeles, şi cu puţin noroc, pentru că şi ei avut două ocazii la 2-2, mari. La cum a arătat jocul, cred eu că victoria este meritată.

Nu am realizat nimic, nu am rezolvat nimic cu această victorie. Cu puţin noroc şi cu prospeţime fizică, cred eu că putem realiza surpriza acestui play-off. Să spunem că am făcut un mic pas către visul nostru. Nu am realizat absolut nimic, nu am rezolvat nimic cu această victorie şi ar fi păcat ca această victorie să nu fie dublată de o nouă victorie în meciul cu Turris de marţi" , a declarat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: niculescu 

viewscnt
Articole similare