Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Conceicao îşi susţine golgheterul: "Supărarea lui Ţucudean e legitimă!" Comparaţie cu Messi şi Ronaldo. Cum a reacţionat Rednic

VIDEO | Conceicao îşi susţine golgheterul: "Supărarea lui Ţucudean e legitimă!" Comparaţie cu Messi şi Ronaldo. Cum a reacţionat Rednic

Fotbal intern

Comentarii

George Ţucudean nu a fost numit jucătorul anului la Gala Fotbalului Românesc, deşi a avut un sezon excelent cu CFR Cluj, câştigând campionatul şi Supercupa. La sfârşitul meciului Dinamo-CFR (0-3), cei doi antrenori au sărit în apărarea atacantului.

George Ţucudean (27 de ani) a câştigat campionatul, Supercupa cu CFR Cluj şi a devenit golgheterul stagiunii trecute, cu 15 reuşite, la egalitate cu atacantul de la FCSB, Harlem Gnohere. Cu toate acestea, premiul de jucătorul român al anului i-a fost oferit lui Răzvan Marin.

Antrenorul CFR-ului, Antonio Conceicao, a comparat situaţia atacantului cu cea de la gala Balonului de Aur, fiind nemulţumit de rezultatul final al voturilor: ”E supărat legitim, a câştigat campionatul, a câştigat Supercupa, a fost golgheter. La fel ca la Balonul de Aur. Nu au câştigat Ronaldo sau Messi, a câştigat Modric. Messi afară, Ronaldo pe doi. Cum a fost în trecut cu Iniesta şi cu Xavi, nu a fost corect”.

Nu doar Conceicao consideră că s-a făcut o nedreptate cu acest premiu, ci şi fostul antrenor al lui Ţucudean, Mircea Rednic.

”Eu l-am luat în Belgia că mi-a plăcut cum a evoluat, dar acolo nu s-a adaptat deloc. Îi prieşte România. Mie îmi pare rău că nu am avut posibilitatea să îl aducem aici. Chiar în anul în care am fost eu antrenor, nu mai contează. Dar a crescut foarte mult. Văd că se simte bine, are o situaţie bună, dar mi-aş dori şi cred că poate să joace la echipe bune din Europa. Dar nu vrea. Se simte bine aici, îi place acasă. La felul cum a evoluat anul acesta, eu zic că putea să fie jucătorul anului”, a spus antrenorul ”câinilor”.

Iată lista câştigătorilor:
Fotbalistul anului: Răzvan Marin (Standard Liege)
Premiul Ilie Balaci: Alex Mitriţă (CS U Craiova)
Cel mai bun portar: Andrei Radu (Genoa)
Cel mai bun fundaş: Nicuşor Bancu (CS U Craiova)
Cel mai bun mijlocaş: Dennis Man (FCSB)
Cel mai bun atacant: Alex Mitriţă (CS U Craiova)
Cel mai bun antrenor: Dan Petrescu
Cel mai mai bun jucător străin: Bogdan Planic (FCSB)
Performanţa anului: naţionala U21
Cel mai bun conducător: Laszlo Dioszegi (Sepsi)
Cel mai bun arbitru: Radu Petrescu
Cea mai rapidă ascensiune: Alex Cicâldău (CS U Craiova)
Cel mai bun tânăr jucător: Olimpiu Moruţan (FCSB)
 
articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: rednicconceicaogeorge ţucudeanbalonul de aurjucătorgalasezoncfr clujcampionatsupercupadinamoatacantfcsbharlem gnoherexaviiniestamessironaldomodricromâniaeuropabelgia 

viewscnt
Articole similare