Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Concluziile lui Nistor la finalul unui an de dat uitării! Cine e favorită la titlu şi cu ce echipă o compară pe Dinamo dacă "Viitorul e ca Barcelona" :)

VIDEO | Concluziile lui Nistor la finalul unui an de dat uitării! Cine e favorită la titlu şi cu ce echipă o compară pe Dinamo dacă "Viitorul e ca Barcelona" :)

Dinamo București

Comentarii

Situaţia de la Dinamo din acest sezon este dezastruoasă, dar Dan Nistor a reuşit să găsească o echipă importantă din Europa pe care o asemenea cu cea la care evoluează. În plus, căpitanul "câinilor" a dezvăluit şi echipa care joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1, dar şi ce echipă crede că va cuceri titlul de campioană.

Mijlocaşul lui Dinamo nu o vede favorită la titlu pe echipa la care trebuia să ajungă în urmă cu doar câteva luni, FCSB: "După câte am văzut şi jocul prestat de echipe, cred că principala candidată la titlu este în continuare CFR. De fapt şi singura. Au un joc bun , au foarte mulţi jucători cu experienţă, care au făcut lucruri frumoase. Şi anul trecut au câştigat campionatul. Din păcate nu au putut să facă o figură frumoasă în Europa şi e păcat că nu s-au descurcat".

Nistor şi-a permis să facă şi câteva comparaţii. În primul rând a asemănat echipa lui Gică Hagi, Viitorul, cu unul dintre cluburile la care a jucat "Regele": "Cu toţii ştim că cei de la Viitorul joacă un fotbal frumos, un fotbal combinativ, au foarte mult posesia balonului şi cred că... pot să-i compar cu Barcelona, cu ghilimelele de rigoare". 

În ciuda sezonului mai slab al lui Dinamo, Nistor a găsit o echipă care se asamănă cu cea din "Ştefan cel Mare", inclusiv din punct de vedere al formei din momentul actual: "Cu ghilimelele de rigoare... să mă gândesc bine... uite că imediat mi-a venit pe moment. O echipă foarte mare din Turcia, de tradiţie, se află pe un loc mult mai ruşinos ca al nostru, este vorba de Fenerbahce".

Afla mai multe despre: dan nistordinamocomparatieviitorulbarcelonafenerbahcecfr cluj 

viewscnt
Articole similare