Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Continuă coşmarul! Koljic s-a accidentat din nou şi a fost schimbat după 23 de minute

VIDEO | Continuă coşmarul! Koljic s-a accidentat din nou şi a fost schimbat după 23 de minute
Comentarii

Elvir Koljic (26 de ani) s-a accidentat din nou şi a fost schimbat devreme de Laurenţiu Reghecampf în meciul U Craiova - FC Voluntari.

Continuă coşmarul accidentărilor pentru Koljic. Atacantul, care în sezonul trecut a fost în mare formă până la o accidentare urâtă provocată de o intrare a lui Mihalache de la Poli Iaşi, nu-şi revine după ce a avut glezna ruptă. Koljic a început titular partida cu FC Voluntari, din etapa a 4-a a noului sezon de Liga 1, dar n-a putut termina meciul pe teren.

Bosniacul s-a accidentat din nou la gleznă şi a cerut să fie schimbat, în minutul 23. Elvir Koljic a simţit dureri mari la glezna pe care a avut-o ruptă după ce a căzut pe picioare în urma unui duel aerian pentru minge, la un corner. În locul său, Reghe l-a trimis în teren pe Markovic.

Koljic a făcut pregătirea cu U Craiova şi a început sezonul ca titular, dar s-a văzut la fiecare meci jucat că nu este în formă. A strâns 486 de minute în şase meciuri din toate competiţiile, dar nu a marcat şi nici nu a oferit pase de gol.

  • 1,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Elvir Koljic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: elvir koljicaccidentarevideogleznau craiova 

viewscnt
Articole similare