Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Copleşit de emoţii! Niţă a plecat de la FCSB cu lacrimi în ochi. Detaliile transferului la Sparta Praga

VIDEO | Copleşit de emoţii! Niţă a plecat de la FCSB cu lacrimi în ochi. Detaliile transferului la Sparta Praga

FCSB

Comentarii

UPDATE | Florin Niţă a părăsit cantonamentul FCSB în urmă cu câteva minute şi se îndreaptă spre aeroport cu destinaţia Cehia. Goalkeeper-ul de 30 de ani urmează să efectueze vizita medicală în cursul zilei de joi, după care va semna contractul cu Sparta şi va reveni în Spania, acolo unde gruparea românilor Stanciu şi Vătăjelu se află în cantonament.

Despărţirea lui Niţă de colegii săi a fost una emoţionantă, iar portarul şi-a luat la revedere de la Budescu şi Compania cu lacrimi în ochi.

2 - două milioane de euro va încasa FCSB în schimbul lui Niţă. În contract va exista şi o clauză de performanţă, care se va activa în cazul în care Sparta Praga va evolua în Liga Campionilor în următoarele patru sezoane

În vârstă de 30 de ani, Niţă joacă la FCSB din 2013 şi a câştigat două titluri de campion cu formaţia roş-albastră.

Niţă şi-a făcut debutul în naţionala României în noiembrie 2017, când a fost folosit 19 minute în amicalul cu Turcia, câştigat de tricolori cu 2-0.


Martin Dubravka, titularul postului de portar al echipei Sparta Praga, a fost împrumutat până la finalul sezonului cu Newcastle, club din Premier League. În aceste condiţii, Niţă are cale liberă spre Cehia.

Conform informaţiilor aflate de telekomsport.ro, Anamaria Prodan se află deja în Cehia, toate detaliile fiind puse la punct. Cluburile s-au înţeles asupra sumei de transfer, iar jucătorul este mulţumit de salariul pe care Sparta urmează să i-l ofere.

Mai rămâne doar ca Niţă să meargă la Praga pentru a semna oficial contractul. Acest lucru se va întâmpla în cursul zilei de azi.

"Nu am apucat să-mi iau la revedere încă. Mă bucur foarte mult pentru el. E un jucător care a muncit foarte mult să ajungă la acest nivel. Îl cunosc de mult timp" - a spus Lucian Filip. 

Portarul de la FCSB ar deveni astfel cel de-al treilea român din lotul cehilor, după Bogdan Vătăjelu şi Nicolae Stanciu. 

Afla mai multe despre: florin nitasparta pragacehia,  

viewscnt
Articole similare