Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CORESPONDENŢĂ din Qatar. Organizare la cel mai înalt nivel: ”Totul a depăşit şi cele mai mari aşteptări”. Cum impresionează ţara gazdă a Campionatului Mondial 2022: ”Incredibil”

VIDEO | CORESPONDENŢĂ din Qatar. Organizare la cel mai înalt nivel: ”Totul a depăşit şi cele mai mari aşteptări”. Cum impresionează ţara gazdă a Campionatului Mondial 2022: ”Incredibil”

Cupa Mondială

Comentarii

Ediţia din Qatar este anunţată drept cea mai fastuoasă întrecere din istoria turneelor finale de Campionat Mondial. Acesta a debutat astăzi odată cu meciul din grupa A dintre ţara gazdă şi Ecuador, iar Dan Udrea, corespondent Orange Sport în Qatar a detaliat atmosfera de acolo.

Campionatul Mondial din Qatar este cel de-al 22-lea turneu final din istorie. Prima ediţie a avut loc în 1930, în Uruguay, cu ocazia împlinirii a o sută de ani de când ţara respectivă şi-a câştigat independenţa.

Qatar este o ţară mică din Orientul Apropiat. Are o suprafaţă ce măsoară doar 11.571 de kilometri pătraţi şi o populaţie ce abia se apropie de trei milioane de locuitori.

Qatar, organizare la cel mai înalt nivel: ”Totul a depăşit şi cele mai mari aşteptări”. Cum impresionează ţara gazdă a Campionatului Mondial 2022: ”Incredibil” | EXCLUSIV

Mai multe detalii despre Qatar şi despre atmosfera din prima ţară din Orientul Apropiat care organizează un Campionat Mondial a oferit Dan Udrea, corespondent Orange Sport în acea locaţie.

Acesta a dezvăluit că nu îi vine să creadă ce a găsit când a ajuns în Qatar şi s-a arătat totat impresionat de tot ce a văzut acolo.

”Nu am fost la alte Campionate Mondiale, am fost la alte competiţii mari, dar aşa organizare senzaţională nu am văzut, una colosală, făcând abstracţie de tot ce stă în spatele acestei organizări.

Nu-ţi vine să crezi. În metrou, pe stradă, în jurul stadionului, vezi voluntari care vin, te iau de mână şi te duc unde trebuie.  Atâtea acuze, atâtea critici aduse Qatarului, dar parcă totul a depăşit şi cele mai mari aşteptări.

Stadionul pe care mă aflu acum (n.r. Al Bayt) se află la cea mai mare distanţă de oraş, sunt undeva la 35-40 de kilometri, dar aceesul este impresionant. Să fii şi orb, să nu ştii să vorbeşti şi tot ajungi aici. Incredibil aşa ceva.

Spectatorii sunt urcaţi în autobuze, se închid uşile se pleacă, totul la foc automat. Drumul de acolo până la stadion este legat de o autostradă care pare inaugurată de câteva zile.

Curăţenia este uluitoare. Autostrada taie un câmp, un deşert, stânga-dreapta nu vezi absolut nimic. Parcă mergi spre sfârşitul lumii, spre nicăieri”, a declarat Dan Udrea, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: qatarcm 2022 

viewscnt
Articole similare