Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu îl atacă pe Bratu: "Are două anotimpuri la Dinamo. Să nu vorbească el de ADN"

VIDEO | Cornel Dinu îl atacă pe Bratu: "Are două anotimpuri la Dinamo. Să nu vorbească el de ADN"

Dinamo București

Comentarii

FCSB şi Dinamo au oferit cel mai frumos derby din ultimii ani, însă, Cornel Dinu n-a fost impresionat de revenirile jucătorilor lui Florin Bratu. Deşi au egalat de fiecare dată după ce au fost conduşi de trei ori, "câinii", în frunte cu antrenorul Bratu, au fost criicaţi de expertul Telekom Sport.

"Am văzut nişte antrenamente, Katsikas era antrenat de preparatorul fizic. Nu întâmplător apărarea lui Dinamo este vraişte. Îl văd pe Katsikas că este antrenat cu o paletă de ping-pong sau îl văd că face nişte paşi de tango. Acesta este antrenamentul specific de apărător? Sau îi mai văd că se iau ca la horă, se prind de gât şi aleargă cu o minge pe la mijloc, aşa arată un antrenament de fotbal?

Să nu mai spun că Bratu nu are dreptul de a se exprima în privinţa ADN-ului lui Dinamo. El nu ştie tradiţia acestui club. Nu poţi să-i ceri lui Bratu să ştie că cel mai frumos Dinamo - Steaua s-a jucat în 1965, un 5-3, după ce Steaua a condus cu 3-1.

Nu mi se pare normal ca Hanca să fie schimbat cu Gomelt. Se marchează golul al doilea, iar el este schimbat. Stai puţin, am 2-2, mă duc peste ei şi le dau 3-4 goluri. Asta a fost tradiţia lui Dinamo, nu ce spune Bratu acolo. El nu are nicio legătura, are vreo două anotimpuri la Dinamo, nu ştie el ce înseamnă ADN-ul lui Dinamo" , a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinudinamofcsbcornel dinutelekom sportflorin bratu 

viewscnt
Articole similare