You are here:

VIDEO | Coşmar pentru Radu Drăguşin! Fundaşul român a luat cartonaşul roşu în meciul Tottenham - Qarabag, după o gafă inadmisibilă

VIDEO | Coşmar pentru Radu Drăguşin! Fundaşul român a luat cartonaşul roşu în meciul Tottenham - Qarabag, după o gafă inadmisibilăgalerie foto

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin a fost titular pentru Tottenham în meciul din Europa League cu Qarabag, însă a rezistat doar opt minute pe gazon.

În minutul opt al partidei de pe Tottenham Hotspur Stadium, Radu Drăguşin a controlat defectuos o minge banală şi l-a faultat pe unul dintre fotbaliştii azerilor din postura de ultim apărător.

Centralul partidei nu a stat pe gânduri şi i-a arătat direct cartonaşul roşu fundaşului român, care şi-a lăsat echipa în 10.

Imediat după eliminarea lui Drăguşin, Ange Postecoglou a schimbat tactica şi a introdus un fundaş, pe Destiny Udogie, în locul lui suedezului Lucas Bergvall, mijlocaşul suedez al londonezilor.

Cu toate acestea, Tottenham a deschis scorul în minutul 12 prin Brennan Johnson.

”Început de coşmar pentru Radu Drăguşin. Fundaşul român a primit cartonaşul roşu în primele 10 minute ale meciului Tottenham - Qarabag”, au notat britanicii de la TNT Sports.

VIDEO | Cartonaşul roşu primit de Radu Drăguşin în Tottenham - Qarabag

Afla mai multe despre: tottenhameuropa leagueqarabag 

viewscnt
Articole similare