Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra studiază viitoarea adversară a României. Selecţionerul e în Rusia pentru a urmări meciul cu Brazilia

VIDEO | Cosmin Contra studiază viitoarea adversară a României. Selecţionerul e în Rusia pentru a urmări meciul cu Brazilia

Cupa Mondială

Comentarii

Cu sabia deasupra capului, Serbia este obligată să câştige pentru a fi sigură de calificare. Cosmin Contra va fi singurul român prezent în tribună la meciul cu Brazilia.

Serbia, Muntenegru şi Lituania sunt adversarele tricolorilor din Liga Naţiunilor. România va debuta pe 7 septembrie, cu Muntenegru, iar trei zile mai târziu va întâlni Serbia, singura adversară prezentă la turneul final al Campionatului Mondial.

"Cosmin a plecat deja în Rusia să vadă meciul Serbia - Brazilia. Din păcate, doar el a putut să ajungă la Campionatul Mondial. Noi nu prea avem vacanţă, dar nu ne plângem. E mai importantă munca şi ne dorim să strângem cât mai multe informaţii pentru Liga Naţiunilor, care va începe în doar două luni" , a declarat antrenorul secund al naţionalei României, Adrian Mihalcea.

De numele lui Contra se leagă şi speranţele tuturor românilor.
 
"Avem 20 de ani de la ultima prezenţă la un Mondial. Asta e situaţia. Important este că, la ora actuală, se încearcă o nouă naţională, cu antrenori tineri, care pun suflet şi pasiune în ceea ce fac. Asta contează cel mai mult" , a spus Giani Kiriţă.
 

Afla mai multe despre: contraserbiaromaniacampionatul mondialadrian mihalceakirita 

viewscnt
Articole similare