Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cosmin Olăroiu a fost prezentat oficial la Al Sharjah. Prima reacţie: “Au fost cele mai scurte negocieri”

VIDEO Cosmin Olăroiu a fost prezentat oficial la Al Sharjah. Prima reacţie:  “Au fost cele mai scurte negocieri”
Comentarii

Tehnicianul Cosmin Olăroiu a fost prezentat oficial, duminică, la echipa Al Sharjah, din Emiratele Arabe Unite, el declarând că negocierile au fost foarte scurte şi de fapt nici nu pot fi considerate negocieri, ci doar o discuţie cu preşedintele clubului.

In urmă cu câteva zile, Al Sharjah anunţa că s-a înţeles cu Olăroiu pentru un contract pe două sezoane.

“Au fost cele mai scurte negocieri, de fapt eu n-am negociat nimic. Am discutat cu preşedintele despre proiectul echipei, asta e tot ce am vorbit. Am primit mesaje de felicitare înainte de a discuta cu Sharjah. Echipa are forţa de a lupta pentru fiecare meci în parte. Trebuie să ne regăsim spiritul, determinarea, entuziasmul, plăcerea de a juca fotbal.

Rezultatele trebuie să fie o consecinţă a jocului, dar pentru asta trebuie să facem sacrificii, să fim o echipă, o unitate. După care ne vom gândi la obiective majore. De-a lungul anilor petrecuţi în fotbal am învăţat să merg pas cu pas. Să nu vorbim lucruri mari, să vorbim lucruri concrete la momentul respectiv, aşa că vom lupta din răsputeri pentru fiecare meci. M-aş bucura să reuşesc performanţa pe care a reuşit-o antrenorul dinaintea mea.”, a spus Olăroiu la conferinţa oficială. 

În clasamentul din prima ligă din Emiratele Arabe Unite, Al-Sharjah se poziţionează pe locul opt, cu un total de 13 puncte, după primele nouă etape.

Ajuns la 52 de ani, Cosmin Olăroiu le-a mai pregătit în cariera sa pe FC Naţional, Steaua / FCSB, Poli Timişoara, Al Hilal, Al-Sadd, Al-Ain, Al-Ahli, naţionala Arabiei Saudită, Shabab Dubai şi Jiangsu Suning.

Afla mai multe despre: cosmin olariual sharjah 

viewscnt
Articole similare