Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Enache s-a luat de arbitri în felul lui: "Să-mi bat gura degeaba?"

VIDEO | Costel Enache s-a luat de arbitri în felul lui: "Să-mi bat gura degeaba?"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a început cu stângul play-off-ul. Giurgiuvenii au pierdut primul meci după 11 partide consecutive fără înfrângere în toate competiţiile.

"Vom greşi în continuare, e inevitabil la fotbal, inteligenţa noastră trebuie să fie aşa de mare încât să nu mai repetăm aceleaşi greşeli. Nu pot să fiu supărat pe o greşeală, e aproape imposibil să joci meci de meci şi să nu greşeşti. Vor apărea greşeli, dar partea de relaxare din prima repriză e un lucru care m-a deranjat.

(n.r. despre faza de penalty de la Bancu) Să-mi mai bat gura degeaba? Nu, nici n-avem voie să discutăm, trebuie să fim şi fair, asta e. Mi s-a părut totuşi aşa o seară în care m-am simţit un pic mai în spate, ca să nu folosesc alte cuvinte. Dar se poate întâmpla. Vorbeam că în fotbal facem greşeli. Probabil... 

Le-am trimis un bilet jucătorilor şi le-am spus despre noua poziţionare în teren. Era destul de greu de transmis în cealaltă parte a terenului, erau mulţi jucători de anunţat, terenul e destul de gălăgios, stadionul, aşa că am folosit metoda asta pentru a arăta jucătorilor care e noua distribuţie în teren, să încercăm să corectăm greşeala din prima repriză. Nu ne-a ieşit, dar tura următoare.

În meciul următor, cu FCSB, e foarte posibil să revină Alibec şi Belu. Denis se antrenează cu noi, ultimele două antrenamente le-a făcut alături de noi, cu toată echipa. Claudiu, şi el e destul de bine în ultima perioadă, deşi glezna lui era încă umflată şi foarte vânătă, dar cred că îi putem recupera până la meci" , a declarat Costel Enache pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: astragiurgiucraiova 

viewscnt
Articole similare