Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Costel Pantilimon, despre „dubla” cu Lituania şi Serbia: „Suntem bucuroşi că auzim chestia asta”

VIDEO | Costel Pantilimon, despre „dubla” cu Lituania şi Serbia: „Suntem bucuroşi că auzim chestia asta”
Comentarii

Pantilimon este mulţumit de cum a evoluat naţionala României de cât a fost preluată de Cosmin Contra şi speră ca prezenţa fanilor în număr mare în tribune la meciul cu Serbia să-i poarte pe tricolori spre victorie.

„Lucrurile uşor, uşor încep să meargă, avem lot destul de numeros, mulţi jucători noi, dar lucrurile încep să meargă.

Trebuie să fim optimişti, până la urma urmei am jucat abia două meciuri, cred că au fost două rezultate destul de bune, poate nu cel mai bun cel cu Muntenegru, dar mergem în Lituania şi apoi aşteptăm Serbia acasă să încercăm să câştigăm ambele meciuri”, a spus portarul echipei naţionale.

Patilimon speră ca audienţa majoră anunţată pentru meciul cu Serbia să poarte naţionala ţării nostre către victorie: „Eu sincer mă aşteptam, adică tot timpul, cel puţin la Bucureşti şi nu numai la Bucureşti şi în provincie am avut parte de stadioane pline. Suntem bucuroşi că auzim chestia asta, sper sa le oferim o satisfacţie, ceea ce înseamnă să câştigăm meciul cu Serbia”.

Despre partida cu Lituania: „Sunt convins şi cred că sunteţi şi voi convinşi că nu o să fie un meci uşor, aţi văzut, au fost o grămadă de surprize de-a lungul anilor şi nu cred că mai poţi să speri la un meci uşor, indiferent de adversar. Chiar dacă joci cu Luxemburg nu poţi să ai un meci uşor de la început”, a mai spus Pantilimon.

Afla mai multe despre: pantilimon 

viewscnt
Articole similare