You are here:

VIDEO | Crezi că acum Dan Petrescu este mulţumit? Răspunsul spumos oferit de Deac

VIDEO | Crezi că acum Dan Petrescu este mulţumit? Răspunsul spumos oferit de Deac

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Deac, pentru a patra oară la rând declarat MVP-ul partidei ”Primesc ceva cadou?”, a reacţionat jucătorul Clujului. ”Mă bucur în primul rând că am câştigat. Am venit după două înfrângeri şi moralul nostru era puţin scăzut. E bine că a venit această victorie, pentru că săptămâna viitoare ne aşteaptă un meci foarte greu, împotriva unui adversar care nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare şi vom vedea la următorul meci la ce nivel vom fi”, a mai spus Ciprian Deac.

Întrebat dacă Dan Petrescu este mulţumit, Deac a răspuns: ”Dacă nici acum, când? (râde) În primul rând, e bine că nu am primit gol şi eu cred că din acest punct de vedere e mulţumit.Ne-am făcut meciul usşor, am marcat foarte repede, după care ei au rămas în zece, după aia în nouă şi e clar că a fost doar o chestiune de timp până reuşeam să mai marcăm goluri” - Deac.

În urma acestei victorii, CFR Cluj a urcat pe prima poziţie în clasamentul Ligii 1, cu 20 de puncte. Gaz Metan Mediaş (locul 2, cu 18 puncte) va juca pe terenul formaţiei FC Viitorul, luni, ora 21:00. Meciul va fi la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1fc voluntari,  

viewscnt
Articole similare