Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Crina Pintea, fericită după victoria concludentă din partida cu Metz. "Mă bucur din tot sufletul că am fost tari şi am jucat bine"

VIDEO | Crina Pintea, fericită după victoria concludentă din partida cu Metz. "Mă bucur din tot sufletul că am fost tari şi am jucat bine"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti s-a impus, duminică, pe teren propriu, împotriva celor de la Metz (Franţa), scor 31-26, în prima etapă din cadrul grupelor Ligii Campionilor. Pivotul Crina Pintea a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale formaţiei antrenate de Adrian Vasile.

Crina Pintea (30 de ani) a marcat trei goluri împotriva celor de la Metz, însă a reprezentat un permanent pericol pentru formaţia franceză. Marcajul a fost, ca de obicei, unul extrem de strâns, numeros în jurul româncei, realizând deseori culuare pentru linia de 9 metri a "tigroacelor".
 
"Atunci când lupţi şi apar rezultatele, nu mai simţi că lupţi şi mă bucur foarte mult că am luptat astăzi. Fiecare luptă în apărare a fost gol în atac şi tot aşa am făcut şi greşeli. Dar astea fac parte din joc şi mă bucur din tot sufletul că am început meciurile cu o victorie. Metz e o echipa incomodă, dar mă bucur din tot sufletul că noi am fost tari astăzi şi am jucat bine. Da, am mai spus-o: este foarte ciudat pentru că,  aşa cum spunem noi publicul este al optulea jucător şi e foarte important. Astea sunt vremurile de acum şi ne adaptăm. Da o sa fie greu pentru că e nou sistemul asta şi tot ce ne dorim este să fim sănătoase, să putem duce de la meci la meci să jucăm bine. Urmează o deplasare grea acum ne odihnim şi ne ducem acolo să ne batem", a declarat Crina Pintea, la finalul partidei cu Metz.
 
În etapa viitoare, CSM Bucureşti va juca în deplasare, în 20 septembrie (ora 15.00), cu Team Esbjerg.
 
În grupa B, sâmbătă, SCM Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, în deplasare, de formaţia Brest Bretagne Handball, scor 28-21 (12-12), într-un meci disputat cu spectatori. Tot sâmbătă în grupa B: CSKA – Gyor 27-27 şi Odense Handbold – Borussia 32-27. Duminică se va mai juca partida dintre Podravka – Buducnost. În etapa viitoare, SCM Râmnicu Vâlcea va juca pe teren propriu, în 19 septembrie, cu Odense Handbold.

Meciurile din faza grupelor se vor derula până în 14 februarie 2021, când primele două clasate se vor califica în sferturile de finală. Echipele de pe locurile 3-6 vor juca play-off, pentru celelalte patru locuri disponibile, în sistem eliminatoriu, în 6-7 martie şi 13-14 martie 2021.

Sferturile de finală sunt programate în 3-4 aprilie şi 10-11 aprilie, iar Turneul Final Four, în 29-30 mai 2021, la Budapesta.

 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare